Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Storage24- det rette sted for dine projekter

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
  • 213641
  • Lager
  • 56 m2
  • Ikke angivet
Storage24
Udlejningsafdelingen
tlf: 89881231
leje@storage24.com
Se alle udlejerens annoncer
Hjemmeside

Lager til leje, Klarup, Nørremarksvej

Vores populære lagerpark i Klarup, er med sin beliggenhed tæt på Ålborg, det perfekte lejemål for både virksomheder og private i det nordjydske.

Storage24 kan tilbyde modulopbyggede garager, noget som gør vores lejemål ideelle for alt fra en mindre håndværksmæssig virksomhed, til handelsvirksomheder med logistiske udfordringer. Og ikke nok med det, vores lagerrum er også egnet som lagerplads til private med behov for mere opbevaringsplads, eller til dig som har en pladskrævende hobby.

Hos os får du fleksible størrelser fra 28m2 til 56 m2 med tilgængelighed 24/7- beliggende i en moderne lagerpark, med fuld videoovervågning.
Alle vores lagerrum er forsynet med strøm, og de egner sig lige så godt til opbevaring af veteranbil, autocamper eller båd, som lagerplads for mindre virksomheder eller privatpersoner. Med en af markedets bedste priser på lager og garager, fleksible lejeforhold, kort opsigelse og mulighed for at udvide lagerpladsen efter behov, så er vi et populært valg hos mindre virksomheder, eller selvstændige.

I og med at vores lager til leje har en stor loftshøjde, er det muligt at indbygge en mezzanin, og skabe det perfekte lager til din professionelle virksomhed, såvel som at du endelig kan få mulighed for at skabe dit helt eget hobbyværksted.

Vær opmærksom på at vores lager er kolde lager, dvs. at selv om de er isolerede, så er de ikke opvarmet. Det betyder at det er fuldt muligt at bruge det som hobbyværksted og lignende, men at det ikke er egnet som daglig arbejdsplads.

56m2: Forsynet med to porte. Perfekt størrelse som lager for virksomhed, og god plads til to biler.

Information og data

Dette lagerlejemål, ligger på Nørremarksvej i Klarup. Klarup har postnummeret 9270, og ligger i kommunen Aalborg, som ligger i Aalborg. Lokalet er i alt 56 m2. Dette lager til leje er oprettet på vores service den 16.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.Rutevejledning

Lignende lokaler