Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Investeringsejendom med to lejligheder i et Hus

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
  • 212558
  • Boligejendom
  • 357 m2
  • 1.695.000 DKK
  • 176.400 DKK
KLH Erhverv - Din betroede ejendomsrådgiver
Kim Lange Hansen
tlf: 40296252
mail@klherhverv.dk
Se alle udlejerens annoncer
Hjemmeside

Boligejendom til investering eller salg, Christiansfeld, Seggelund Hovedvej

Investeringsejendom i Christiansfeld med mulighed for købers disposition

Investeringsejendom i Christiansfeld, Seggelund hovedvej 9 og 11 er en investeringsejendom med to enheder, som udgør et udlejet dobbelthus med to lejemål. Ejendommen er en ideel investeringsmulighed, hvor den ene enhed står fri til køber disposition eller udlejning.

Ejendommen er udstyret med et nyt og moderne træpillevfyr, som giver en effektiv opvarmning. Der er stille og fredelige omgivelser, da ejendommen er beliggende i landzone. Der er en fælles indkørsel med gode parkeringsmuligheder til hver af lejerne. Ejendommen er godt vedligeholdt og giver mulighed for både privatliv og samtidig en god beliggenhed i forhold til Christiansfeld.

Nr. 9 er i øjeblikket udlejet til en pålidelig og stabil lejer, der har boet i ejendommen i flere år. Nr. 11 står fri til køber disposition og giver mulighed for at leje ud eller bruge som egen bolig. Haven er delt op, og hver lejer har sin halvdel.

Ejendommen er med nyere tag, samt nye rør og alle kloakker er skiftet til pvc rør. Derudover er alle vinduer i begge ejendomme blevet skiftet, på nær dem ud mod vejen, da de er i fin stand.

Dette er en fantastisk mulighed for en investeringsejendom i Christiansfeld området, med potentiale for både en god lejeindtægt og mulighed for en personlig bolig til køberen.

Der lavet en aftale med den nuværende lejer, hvor han bor billigere til kr. 7.200,- i måneden, hvor han derimod agere vicevært, og sørger for at træpillefyret bliver flydt op.

KLH Erhverv fremviser gerne ejendommen efter aftale. Kontakt os på Tlf. 70 25 09 25

Information og data

Denne boligudlejningsejendom til salg, ligger på Seggelund Hovedvej i Christiansfeld. Christiansfeld har postnummeret 6070, og ligger i kommunen Kolding, som ligger i Region Sydjylland. Ejendommen, som er en investeringsejendom med boligudlejning, er i alt 357 m2. Salgsprisen for boligejendommen, er 1.695.000 DKK. Boligejendommen er oprettet på vores service den 4.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. 


Rutevejledning

Lignende lokaler