Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Mindre kontor på Odense Havn - kr. 3.950,- pr. mdr.

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
  • 206257
  • Kontor
  • 39 m2
  • Ikke angivet
Ejendomsselskabet Olav de Linde
Udlejningsafdelingen
tlf: 6544 4244
udlejning-odense@olavdelinde.dk
Se alle udlejerens annoncer
Hjemmeside

Kontor til leje, Odense C, Havnegade

Spændende projektejendom med Unik beliggenhed - med udsigt over inspirerende og historisk miljø på Odense Havn.

Unik ejendom med mulighed for at sætte sit eget præg.

Denne flotte og spændende ejendom som vi overtog 1. januar 2018, er beliggende på første række ud til havnekajen. Ejendommen har et flot lysindfald og rummer både en fantastisk udsigt og et kæmpe potentiale. Indvendigt er bygning præget af mange sjove detaljer, der vidner om ejendommen og dens tidligere anvendelse.

Komplekset har i en årrække været anvendt som havne mølle. Vores vision er, via en renovering og modernisering, at skabe en spændende kontorejendom som kan matche det inspirerende og unikke havnemiljø i Odense. Bygningen vil blive transformeret til et moderne kontormiljø i særklasse, med storrums- og cellekontorer, mødelokaler, nye toilet- og køkkenfaciliteter. Lejemålet er ideelt til kontorformål.

Vi huser allerede selskaber som Sentia, Grakom, Erik Arkitekter, KPMG, Enemærke & Petersen og mange flere i nabo bygningen.

Skal vi hjælpe jer med jeres næste lejemål?

Information og data

Dette kontorlejemål, ligger på Havnegade i Odense C. Odense C har postnummeret 5000, og ligger i kommunen Odense, som ligger i Odense. Lokalet er i alt 39 m2. Dette kontor til leje er oprettet på vores service den 26.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.Rutevejledning

Lignende lokaler