Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Unikt café lejemål i København K

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
  • 202620
  • Butik
  • Restaurant
  • 128 m2
  • Ikke angivet
  • 2.500 kr.
Olav de Linde
Udlejningsafdelingen
tlf: 8615 4244
udlejning-aarhus@olavdelinde.dk
Se alle udlejerens annoncer
Hjemmeside

Butik, København K, Store Kannikestræde

Drømmer du om et yderst velbeliggende lokale i København K. Så læs med her:

Ejendommene
Fiolstræde 10 og Store Kannikestræde 18 og 18A består af to L formede bygninger samt et baghus. Bygningerne er forbundet via en port, som betyder, at deres to separate og private baggårde hænger sammen. Der er separat adgang via port fra hhv. Fiolstræde og Store Kannikestræde, hvilket giver en speciel stemning med baggårde ved siden af de smalle gader i det klassiske studenterkvarter. Ejendommene ligger mellem Nørreport Station (300m) og Strøget og med kun 1.3 km til København H.

Fiolstræde 10 huser den velkendte Paludan Bogcafé, der er den ældste af sin slags i Danmark, og som har ligget i ejendommen siden 1958. Forhuset har et ældre mondænt udtryk med paneler og stuk, mens sidebygningen er mere moderne. Store Kannikestræde 18 har et moderne udtryk med rå overflader samt charmerende detaljer som fx stuk. Bygningen er fordelt på fire etager inkl. tagetage med solrig terrasse.


Vores istandsættelse
Ejendomsselskabet Olav de Linde har købt ejendommen med henblik på at forny for at bevare. Vi ønsker at bevare bygningernes fine detaljer, men samtidigt ønsker vi at optimere indretningen, opdatere overfladerne samt forny installationerne. Gammel stuk findes frem og der arbejdes for at genskabe den oprindelige stil med et moderne præg. Derfor har vi igangsat en større renovering af ejendommen primo 2023, og vi forventer at være i mål hermed i løbet af 2023.

Der vil løbende blive lejemål klar til overtagelse i løbet af Q2-Q4 2023.


Det fremtidige miljø
I stuen mod det hyggelige gårdrum etableres der et fælles spise- og mødeområde for ejendommens beboere. Store Kannikestræde 18A er et charmerende baghus på tre etager, og med forventet kaffe- eller vinbar i stueetagen.

Vi ønsker at skabe et alsidigt og attraktivt hus, som kan rumme alt fra den lille iværksætter til de mere etablerede virksomheder. Er du på jagt efter et lejemål, der ligger yderst centralt med mulighed for medbestemmelse på indretningen, står vi klar til at hjælpe dig – kontakt forretningsudviklingschef Jakob de Linde på tlf. 23360820 eller mail jdl@olavdelinde.dk.

Information og data

Dette butikslejemål, som alternativt kan anvendes til Restaurant, ligger på Store Kannikestræde i København K. København K har postnummeret 1169, og ligger i kommunen København, som ligger i København. Lokalet er i alt 128 m2. Dette butikslokale er oprettet på vores service den 11.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.Rutevejledning

Lignende lokaler