Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Meget repræsentativt og hyggeligt lejemål i super fin stand. Lejemålet er beliggende på 1. sal i en renoveret gammel ...

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
  • 198305
  • Kontor
  • 145 m2
  • 123.600 DKK
  • 852,41 kr.

Kontor til leje, Kolding, Centervej

Kontor til leje i Kolding – Centervej 2B, 1. th.
Vores kontor til leje i Kolding på Centervej 2B er et meget repræsentativt og hyggeligt lejemål i super fin stand. Lejemålet er beliggende på 1. sal i en renoveret gammel firelænget gård med brostens belægning i gårdrummet og hyggelige uderum og flotte grønne udearealer.

Lejemålet er nyindrettet, og fremstår i en nutidig og pæn stil. Kontoret er inddelt i 6 rum, og har ligeledes køkken og fine toiletfaciliteter. Der er tilknyttet gratis parkering til lejemålet.

Ejendommen ligger i et roligt område i Brandrupdam tæt på motorvejsnettet og Vejlevej, samt blot 5 minutters kørsel fra Industri Nord og Kolding Storcenter. Der er busholdeplads lige foran ejendommen og der er velordnede tilkørsels- og parkeringsforhold til ejendommen, så du som lejer nemt kan komme til og fra lejemålet. Foran ejendommen ligger et mindre parkeringsanlæg med plads til 50 køretøjer.

Hos RealRental kan du læse om vores andre kontorer til leje

Dette kontorlejemål, ligger på Centervej i Kolding. Kolding har postnummeret 6000, og ligger i kommunen Kolding, som ligger i Region Sydjylland. Lokalet er i alt 145 m2. Dette kontor til leje er oprettet på vores service den 24.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Du kan leje dette kontorlokale for 123.600 DKK per år.