Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Unik mulighed, med en unik ejendom

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:

Dette lokale er ikke længere ledigt. Tryk på knappen herunder for at finde lignende ledige lokaler:
Søg tilsvarende lokaler på Lokaleportalen.dk

  • 196849
  • Erhvervslokaler
  • 1.134 m2
  • 15.750.000 DKK
  • 2.350.000 DKK
  • 12,10 Procent

Dette lokale er ikke længere ledigt. Tryk på knappen herunder for at finde lignende ledige lokaler:
Søg tilsvarende lokaler på Lokaleportalen.dk

Erhvervsejendom til investering eller salg, Vorbasse, Nebelvej

Med en beliggenhed i Vorbasse (Billund Kommune) mellem Kolding, Vejle og Esbjerg. Har du et godt udgangspunkt for et godt sted at placere et teambuildings- og kursus- center.

I denne kursus og ferieejendom har du 1.114 kvm under tag, hvor ca. 950 kvm bruges til 42 overnattende gæster, egen biograf, alt i AV og god wifi, loungeområder til uformelt gruppearbejde, spa, swimmingpool, sauna, sti til egen sø og eng (ideel til walk & talk.). Sovepladserne fordeler sig med 32 i den store del, herudover er der 10 sovepladser i det tidligere stuehus. Med alt dette så kan rammer ikke være mere velegnet.

NEBELGAARD indeholder netop alt dette og meget mere til. Det er nemlig også et stort sommerhus, med plads til den helt store familie. Hvis der ikke er plads til alle i de store pool-huse, eller hvis man ikke vil sprede sig over flere huse. Så er NEBELGAARD én af det få muligheder der er i Danmark.

NEBELGAARD udlejes både til firmaer og til store familier, men aldrig samtidig.

Men kan altid være sig selv på NEBELGAARD, når man bolter sig på de mange kvm båden under tag og på den 42.554 kvm store grund der ligger i forbindelse med NEBELGAARD.

Budgettet for omsætningen i 2023 er på kr. 2.350.000, hvoraf godt halvdelen allerede ved årsskiftet var booket. Ejendommen skal nu sælges idet sælger ønsker at bruget tid på nye projekter. Ejendommen sælges med en stor ordrebog, inventar, hjemmeside mv. Der er et meget lille timeforbrug på ejendommen, hvilket primært er rengøringstimer.

NEBELGAARD bliver anvendes til ferie, fest, kursus og udstillingsaktivitet. Der er velopbyggede
overnatningslokaler, gode kursusfaciliteter, gode køkken og spisefaciliteter, kort sagt særdeles velopbygget kursus- og ferieejendom.

Der er svømmehal, aktivitetsområder for børn og voksne, biograf, så muligheder for nydelse er perfekte.

Parkeringsmuligheder ved ejendommen er selvfølgelig på plads.

KLH Erhverv fremviser gerne NEBELGAARD efter aftale. Kontakt os på Tlf. 70 25 09 25

Information og data

Denne erhvervsejendom til salg ligger på Nebelvej i Vorbasse. Vorbasse har postnummeret 6623, og ligger i kommunen Billund, som ligger i Region Sydjylland. Ejendommen er i alt 1134 m2. Salgsprisen for ejendommen er 15.750.000 DKK. Ejendommen er oprettet på vores service den 3.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.


Rutevejledning