Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Pæne omgivelser til glæde for medarbejdere og gæster

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
  • 154985
  • Kontorfællesskab
  • 1 - 4
  • Ja
  • Ikke angivet

Kontorfællesskab til leje, Albertslund, Herstedvang

Kun 1 ledigt kontor tilbage på 70 m2 inkl. andel af fællesareal.

Området:
Lejemålet er en del af Albertslund’s eftertragtede erhvervskvarter, tæt på Nordre Ringvej, Roskildevej og motorvejsnettet, som hurtigt og let får dig til transporteret rundt i Storkøbenhavn, til indre by, Københavns Lufthavn mm.

Herstedvang 10-14 blev bygget i årene 1987 og flere af ejendommens kontorlejemål gennemgik i 2018 en totalrenovering med moderne glasløsninger og grå/sorte gulvtæpper. Ejendommen er samlet på 20.013 m2 og er i dag udlejet til ca. 20 forskellige lejere, men med plads til flere.

Ejendommen har yderst præsentable indgangspartier, fælles kantine i stilfuld indretning og fuldt møblerede mødelokaler, som lejerne efter aftale kan gøre brug af.

Lejemålet:
Lejemålene er beliggende på ejendommens 1. og 2. sal, og fremstår super flot og præsentabelt for gæster og medarbejdere, med glasdøre, sortnistrede tæppefliser, LED-belysning og fuldt møblerede mødelokaler.

Der er ligeledes kantine tilknyttet der driftes af Jespers Torvekøkken, og som dagligt laver varierende frokost til husets lejere og eventuelle gæster.

Til opgangen er der en person-/vareelevator (1.000 kg.)

Parkerings- og trafikforhold:
Der er omkring ejendommen ca. 200 gratis parkeringspladser til brug for ejendommens lejere og gæster.

Der går ligeledes Bus 143 få hundrede meter fra adressen, der ca. hvert 20. minut kører mellem Ballerup St. – Vallensbæk St.

Størrelse:
Kontoret udgør 70 m2 inkl. andel af fællesareal, som er ét stort åbent kontor.

Leje:
70 m2: kr. 6.059,00 pr. måned.

I lejen er inkluderet drifts- og fællesudgifter, forbrug af el, vand, og varme, internet, rengøring af fællesarealer mv.

Download lejeprospekt for at se mere.

Regulering af leje:
Basislejen reguleres årligt, pr. 1. januar, med udviklingen i nettoprisindekset, dog minimum 2%, første gang pr. 1. januar 2024.

Depositum:
Der beregnes et depositum svarende til 6 måneder, af den til enhver tid værende basisleje. Depositum står til sikkerhed for lejeres overholdelse af sine forpligtelser, jfr. indgået lejekontrakt. Herunder betaling af drifts- og varmebidrag m.m.

Fællesudgifter:
Fællesudgifter, som er en del af foranstående leje, udgør rengøring af fællesarealerne, el-forbrug og internet.

Driftsudgifter:
Driftsudgifter, som er den del af foranstående leje, udgør ejendomsskatter og –afgifter, forsikring, vandforbrug, renovation, ejendomsservice/vicevært, snerydning, renholdelse og vedligeholdelse af udvendige arealer, herunder service og vedligeholdelse af installationer, elevatorer, fællesrum, samt udarbejdelse af regnskaber for drifts- og fællesudgifter og administration m.m.

Varme:
Lejers betaling af varme er en del af foranstående leje.

Moms:
Alle ydelser tillægges den til enhver tid gældende moms.

Vedligeholdelse:
Indvendig vedligeholdelse af det lejede påhviler lejeren.

Udvendig vedligeholdelse påhviler udlejeren.

Energimærke:
Ejendommen er pr. 26. oktober 2008 gennemgået og har af Energistyrelsen fået Energimærket ”D”.

Opsigelse:
Lejemålet kan opsiges med 6 måneders varsel.

Indflytning:
Efter aftale.

Services: Eget firmaskilt ved hoveddør, Kantine, Konferencefaciliteter, Køkken/frokoststue, Lagerplads, Madordning, Parkeringspladser, Rengøring

Information og data

Dette kontorfællesskab ligger på Herstedvang i Albertslund. Albertslund har postnummeret 2620, og ligger i kommunen Albertslund, som ligger i Storkøbenhavn.


Rutevejledning

Lignende lokaler