Detaljeret søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Vallensbæk

Du har søgt efter erhvervslokaler i Vallensbæk. Mere info om erhvervslokaler i Vallensbæk .
Du har søgt efter erhvervslokaler i Vallensbæk. Mere info om erhvervslokaler i Vallensbæk .

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Vallensbæk

Vallensbæk er en forstad til København med knap 15.000 indbyggere. Vallensbæk er hovedbyen i Vallensbæk Kommune. Vallensbæk bliver første gang omtalt i Danmarkshistorien i 1184, hvor den gik under navnet ”Wollensbech”, som i 1317 blev ændret til en variation af det nuværende navn, ”Vallensbæck”. I dag er Vallensbæk en meget alsidig by, der dækker over både Vallensbæk Strand mod, hvor der er flere restauranter samt en lystbådehavn, S-togsstation med tilhørende stationscenter samt socialt boligbyggeri. I midten er der en landsby med en kirke, der blev opført i middelalderen, mens der mod Nord er en række ensartede villakvarterer. I alt byder Vallensbæk på både en lang række tilbud som skoler, fritidsinstitutioner, sportsklubber af diverse slags, strandpark, indkøbsfaciliteter og meget mere.

Vallensbæk havde i 2011 14.445 indbyggere. Kommunens samlede areal er på 9,32 km2. Vallensbæk ligger 16 kilometer fra Rådhuspladsen og grænser op imod Brøndby, Glostrup og Ishøj.

 

Find erhvervslokaler i Vallensbæk

Leder du efter erhvervslokaler i Vallensbæk? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Vallensbæk der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Vallensbæk  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Vallensbæk, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Vallensbæk

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Vallensbæk. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Vallensbæk der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Vallensbæk?

I Vallensbæk finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Vallensbæk ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Vallensbæk kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Vallensbæk?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Vallensbæk.

Hvor meget koster et lokale i Vallensbæk?

Prisen på et lokale i Vallensbæk afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Vallensbæk.