Detaljeret søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Rødovre

Du har søgt efter erhvervslokaler i Rødovre. Mere info om erhvervslokaler i Rødovre .
Du har søgt efter erhvervslokaler i Rødovre. Mere info om erhvervslokaler i Rødovre .

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Rødovre

Rødovre er en forstad til København, der ligger i Rødovre Kommune. Udover sognene Henriksholm, Grøndalslund og Islev er Rødovre det samme som Rødovre Kommune. Rødovres historie daterer langt tilbage, men kommunen blev først selvstændig i starten af 1900-tallet. Tidligere blev Rødovre kaldt Øvre Ovre, da byen lå længere oppe ad Harrestrup Å end Hvidovre, der havde navnet Ydre Ovre. I dag er Rødovre et udpræget villakvarter, der dog også har en vis del erhverv grundet sin placering tæt ved Hovedstaden og E47/55-motorvejen. De fleste butikker i byen er placeret på Roskildevej, hvor også byens måske mest kendte bebyggelse, Damhuskroen, er beliggende.

Rødovre havde i 2011 36.254 indbyggere. Rødovres samlede areal er på 12,12 km2. Rødovre ligger 9 kilometer vest for København og afgrænses af Vanløse, Valby, Hvidovre, Brøndbyøster, Glostrup og Herlev.

 

Find erhvervslokaler i Rødovre

Leder du efter erhvervslokaler i Rødovre? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Rødovre der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Rødovre  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Rødovre, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Rødovre

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Rødovre. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Rødovre der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Rødovre?

I Rødovre finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Rødovre ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Rødovre kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Rødovre?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Rødovre.

Hvor meget koster et lokale i Rødovre?

Prisen på et lokale i Rødovre afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Rødovre.