Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Køge

Du har søgt efter erhvervslokaler i Køge. Mere info om erhvervslokaler i Køge .
Du har søgt efter erhvervslokaler i Køge. Mere info om erhvervslokaler i Køge .

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Køge

Køge er med sine samlet lidt mere end 35.000 indbyggere det 18. største byområde i Danmark. Køges byområde omfatter udover Køge by også Køge Nord, der er Ølby Lyng og Ølsemagle Lyng, og Herfølge. Køge er hovedbyen i Køge Kommune og ved bunden af Køge bugt. Nogle regner Køge for at være en satellitby til København da byen nærmest hænger sammen med bebyggelsen der følger Køge Bugt Motorvejen ind til København.

Køges historie daterer helt tilbage til 1100-tallet, men byen fik først sin officielle status som købstad i 1288. Flere af de gamle byhuse, der blev bygget efter Køge fik sine rettigheder som købstad, findes stadig i Køges bymidte, og især omkring Køge Torv ligger flere af de gamle huse ved siden af Køge Rådhus og Kong Hans’ Gård, der blev bygget henholdsvis 1550 og 1634. Byens vartegn, Sankt Nicolai Kirke, der blev bygget mellem år 1250 og år 1300, ligger også i bymidten. I nærheden af Kirken ligger Danmarks ældste bindingsværkshus, der blev opført i 1527 og i dag fungerer som en del af Køge Børnebibliotek.

Køge byområde omfatter udover Køge også Ølsemagle Lyng, Ølby Lyng og Herfølge og havde i 2011 35.104 indbyggere. Køge Kommune har et areal på 255,47 m2 og er beliggende ved bunden af Køge Bugt. Både E20 motorvejen og E47/55 har indgang til Køge.

 

Find erhvervslokaler i Køge

Leder du efter erhvervslokaler i Køge? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Køge der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Køge  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Køge, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Køge

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Køge. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Køge der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Køge?

I Køge finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Køge ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Køge kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Køge?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Køge.

Hvor meget koster et lokale i Køge?

Prisen på et lokale i Køge afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Køge.