Detaljeret søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Klampenborg

Du har søgt efter erhvervslokaler i Klampenborg. Mere info om erhvervslokaler i Klampenborg .
Du har søgt efter erhvervslokaler i Klampenborg. Mere info om erhvervslokaler i Klampenborg .

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Klampenborg

Klampenborg er en forstad til København, der ligger i Gentofte Kommune. Klampenborg ligger ud til Øresund og har dermed en lang kystlinje, hvor Kystvejen løber langs. Klampenborgs befolkningstilvækst skete som mange andre dele af Storkøbenhavn først rigtigt da jernbanen kom til byen i 1864, da det gjorde det muligt for beboere i Hovedstaden at have sommerresidens i Klampenborg. I Klampenborg finder man blandt andet Bellevue Strand, Bellevue Teatret mens Dyrehavsbakken ligger lige op til byen.

Da der ingen klare bygrænser er i Gentofte Kommune, er det svært at skelne indbyggertallene i de forskellige bydele fra hinanden. Klampenborg ligger nord for København ud til Øresund, mellem Taarbæk og Skovshoved.

 

Find erhvervslokaler i Klampenborg

Leder du efter erhvervslokaler i Klampenborg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Klampenborg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Klampenborg  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Klampenborg, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Klampenborg

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Klampenborg. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Klampenborg der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Klampenborg?

I Klampenborg finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Klampenborg ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Klampenborg kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Klampenborg?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Klampenborg.

Hvor meget koster et lokale i Klampenborg?

Prisen på et lokale i Klampenborg afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Klampenborg.