Detaljeret søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Ishøj

Du har søgt efter erhvervslokaler i Ishøj. Mere info om erhvervslokaler i Ishøj .
Du har søgt efter erhvervslokaler i Ishøj. Mere info om erhvervslokaler i Ishøj .

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Ishøj

Ishøj er en forstad til København med knap 19.000 indbyggere. Ishøj er desuden hovedbyen i Ishøj Kommune. Ishøjs udvikling tog for alvor fart da en lang række gæstearbejdere blev tiltrukket til Danmark i 1960’erne, hvorfor Ishøj foretog en stor udbygning. Mange af gæstearbejderne valgte at blive boende i Ishøj, og derfor har Ishøj Kommune også en relativt stor del indvandrere af anden etnisk herkomst end dansk. Ishøj ligger ved Køge Bugt og er blandt andet kendt for sin strandpark ved navn Køge Bugt Strandpark. Størstedelen af Ishøjs bebyggelse skete i 60’erne og 70’erne og siden da har forstadsbebyggelsen være stort set uændret. Ved Ishøj Strand er der et stort grønt engområde og sammen med de rimelige boligpriser og forbindelsen til København via S-tog gør det Ishøj til en attraktiv by at bosætte sig i for mange familier.

Ishøj havde i 2011 18.933 indbyggere. Kommunens samlede areal er på 25,94 km2. Ishøj ligger 18 kilometer sydvest fra Rådhuspladsen og grænser op imod Vallensbæk, Skovlunde Strand, Tåstrup samt Brøndby.

 

Find erhvervslokaler i Ishøj

Leder du efter erhvervslokaler i Ishøj? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Ishøj der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Ishøj  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Ishøj, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Ishøj

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Ishøj. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Ishøj der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Ishøj?

I Ishøj finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Ishøj ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Ishøj kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Ishøj?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Ishøj.

Hvor meget koster et lokale i Ishøj?

Prisen på et lokale i Ishøj afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Ishøj.