Detaljeret søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Hvidovre

Du har søgt efter erhvervslokaler i Hvidovre. Mere info om erhvervslokaler i Hvidovre .
Du har søgt efter erhvervslokaler i Hvidovre. Mere info om erhvervslokaler i Hvidovre .

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Hvidovre

Hvidovre er en forstad til København med knap 50.000 indbyggere. Hvidovre er i realiteten sammenfaldende med Hvidovre Kommune. Hvidovres historie går langt tilbage, hvor den tidligere gik under navnet Ydre Ovre, da den lå længere nede af Harrestrup Å end Rødovre, der derfor gik under navnet Øvre Ovre. I dag er Hvidovre præget af villakvarter, samt et rigt foreningsliv med især mange sportsklubber. Tidligere spillede HIF i den bedste danske række, blandt andet da Peter Schmeichel spillede for klubben. I dag er det dog mere ishockey, der er fokus på i byen, men byen har også nævneværdige hold i både volleyball samt sejlsport.

Hvidovre havde i 2010 49.724 indbyggere. Hvidovre ligger vest for København, og afgrænses af Valby, Rødovre, Brøndby samt Kalveboderne.

 

Find erhvervslokaler i Hvidovre

Leder du efter erhvervslokaler i Hvidovre? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Hvidovre der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Hvidovre  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Hvidovre, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Hvidovre

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Hvidovre. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Hvidovre der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Hvidovre?

I Hvidovre finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Hvidovre ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Hvidovre kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Hvidovre?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Hvidovre.

Hvor meget koster et lokale i Hvidovre?

Prisen på et lokale i Hvidovre afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Hvidovre.