Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kart

Erhvervslokaler i Herlev

Du har søgt efter erhvervslokaler i Herlev.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter erhvervslokaler i Herlev.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Herlev

Herlev er en forstad til Storkøbenhavn med mere 25.000 indbyggere. Det er samtidig hovedbyen i Herlev Kommune, der var uberørt under Kommunalreformen i 2007. Herlev var i starten af det 20. århundrede en udpræget landkommune, på trods af at Herlev fik en station på Frederikssundbanen i 1879, noget der for mange andre byer i Storkøbenhavn satte gang i byudviklingen. Stationen lå dog for langt fra Herlev landsby til at udviklingen for alvor tog fart og først efter 2. verdenskrig begyndte Herlevs eksplosive udbygning da store dele af landejendomme blev opkøbt af og senere udstykket til bebyggelse.

I dag er Herlev præget af trafikstrukturen i og omkring byen, og flere hovedveje samt motorveje løber umiddelbart uden for byen. Dette har medført et stort industrikvarter uden for Herlev, der strækker sig helt ind i Ballerup kommune. Herlev er præget af etagebyggeri omkring landsbykernen, mens der nord for stationen ligger en lang række parcel- og villahuse.

Herlev havde i 2011 26.506 indbyggere. Herlev Kommune har et samlet areal på 12,04 km2. Herlev ligger imellem Ballerup og Brønshøj, mens byen grænser op mod Søborg og Bagsværd mod Nord. Herlev Hovedgade og Herlev Ringvej er de største veje i byen.

 

Find erhvervslokaler i Herlev

Leder du efter erhvervslokaler i Herlev? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Herlev der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Herlev  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Herlev, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Herlev

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Herlev. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Herlev der matcher dine søgekriterier.