Detaljeret søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Gentofte

Du har søgt efter erhvervslokaler i Gentofte. Mere info om erhvervslokaler i Gentofte .
Du har søgt efter erhvervslokaler i Gentofte. Mere info om erhvervslokaler i Gentofte .

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Gentofte

Gentofte er en forstad til København, der ligger i Gentofte Kommune. Oprindeligt var Gentofte en landsby, der hvis man skal bruge bynavnet som indikator formentligt daterer helt tilbage til omkring år 800. Den oprindelige landsby blev bygget op omkring Gentoftegård, der havde stor betydning for byens tidlige udvikling. Som i mange andre dele af Storkøbenhavn opnåede Gentofte en stor befolkningstilvækst da jernbanen kom i anden halvdel af det 19. århundrede, da det medvirkede at folk fra byen kunne flytte ud.

I dag er Gentofte en del af Gentofte Kommune, der er præget af de mange bydele uden nogle klare bygrænser. Gentofte er primært bebygget med villakvarterer, og er et attraktivt kvarter at bosætte sig i på grund af den korte afstand til København samt at Gentofte Kommune er en af de rigeste i Danmark. Dette resulterer også i byens høje huspriser.

Da der ingen klare bygrænser er i Gentofte Kommune, er det svært at skelne indbyggertallene i de forskellige bydele fra hinanden. Gentofte ligger nord for København, i mellem Hellerup, Charlottenlund og Søborg.

 

Find erhvervslokaler i Gentofte

Leder du efter erhvervslokaler i Gentofte? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Gentofte der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Gentofte  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Gentofte, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Gentofte

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Gentofte. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Gentofte der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Gentofte?

I Gentofte finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Gentofte ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Gentofte kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Gentofte?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Gentofte.

Hvor meget koster et lokale i Gentofte?

Prisen på et lokale i Gentofte afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Gentofte.