Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kart

Erhvervslokaler i Brøndby

Du har søgt efter erhvervslokaler i Brøndby.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter erhvervslokaler i Brøndby.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Brøndby

Brøndby er en forstad til København, der dækker over de tre meget forskellige bydele Brøndbyøster, Brøndbyvester og Brøndby Strand. De tre bydele udgør til sammen Brøndby Kommune. Brøndbyøster, der oprindeligt var en landsby, deles af jernbanen København-Roskilde. Syd for jernbanen finder man primært række- og parcelhuse, mens der nord for jernbanen primært findes boligblokke samt enkelte højhuse.

Brøndbyvester ligger imellem Brøndbyøster og Brøndby Strand og afgrænses af Vestvolden mod Brøndbyøster og af Den Grønne Kile mod Brøndby Strand. Brøndbyvester adskiller sig fra de to andre bydele ved ikke at have højhuse, men derimod kun række- og parcelhuse samt enkelte etagebyggerier. I Brøndbyvester ligger der Brøndby Stadion, hvor Brøndby IF, der nærmest er blevet synonymt med byen Brøndby hører til. Brøndby IFs storhedstid var især i 90’erne, hvor de nåede så langt som semifinalen i Europa Cuppen. Derudover ligger der Brøndby Rådhus, Idrættens hus og Brøndbyhallen. I kernen af bydelen ligger Brøndbyvester Landsby, der har bevaret sin natur som ægte landsby med huse med stråtag og smalle stræder.

Brøndby Strand var oprindeligt et sommerhuskvarter, men er sidenhen blevet til en bydel præget af boligblokke samt højhuse og omkring 75 % af bydelens beboere bor i bebyggelsen Brøndby Strand Parken. En stor del af befolkningen i Brøndby Strand er indvandrere af anden etnisk herkomst end dansk.

Brøndby Kommune havde i 2011 34.026 indbyggere. Brøndby Kommune dækker et areal på 28,05 km2. Brøndby grænser op mod Rødovre, Hvidovre, Glostrup, Albertslund samt Vallensbæk Strand.

 

Find erhvervslokaler i Brøndby

Leder du efter erhvervslokaler i Brøndby? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Brøndby der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Brøndby  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Brøndby, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Brøndby

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Brøndby. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Brøndby der matcher dine søgekriterier.