Filtrér søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Erhvervsgrund til salg i Roskilde

Du har søgt efter erhvervsgrund til salg i Roskilde. Mere info om erhvervsgrund til salg i Roskilde.
Du har søgt efter erhvervsgrund til salg i Roskilde. Mere info om erhvervsgrund til salg i Roskilde.
Ingen annoncer matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Erhvervsgrund, som sendes ud til de relevante udlejere i Roskilde. Klik her for at læse mere

Med sin helt centrale placering på Sjælland er Roskilde et ideelt sted at placere sin virksomheder. Byen ligger desuden lige ud til Roskilde Fjord og fungerede også helt frem til 1443 som Danmarks hovedstad. Roskilde har ufatteligt mange kultur- og shoppingtilbud, der kan bl.a. nævnes Roskilde Domkirke, RO’s torv og vikingeskibsmuseet. Byen tiltrækker dermed også mange mennesker til, og er dermed en ideel placering for butiksdrivende. Ved Roskilde ligger desuden også DTU og RUC, så der er en fantastisk vidensbase samt mange unge studerende som dagligt kommer til byen.

Find erhvervsgrunde til salg i Roskilde. Søger du erhvervsgrund til salg i Roskilde, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på knappen ud for hver annonce for yderligere info. Søger du andre typer erhvervslejemål i Roskilde end erhvervsgrund til salg, så brug søgefunktionen i venstre side. Med erhvervslokaler i Roskilde får din virksomhed en særdeles atttraktiv placering. Byen er blot en halv times kørsel fra København og er ideel til kundebesøg, der skal foregå i mere naturrige omgivelser. Byen har også sit helt eget kultur og byliv du kan tage del i med din virksomhed.