Detaljeret søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Vordingborg

Du har søgt efter erhvervslokaler i Vordingborg. Mere info om erhvervslokaler i Vordingborg .
Du har søgt efter erhvervslokaler i Vordingborg. Mere info om erhvervslokaler i Vordingborg .

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Vordingborg

Vordingborg er hovedbyen i Vordingborg Kommune, der ligger på Sydsjælland. Vordingborg opstod omkring Vordingborg Slot, der blev opført i midten af 1100-tallet. Slottet havde funktion som flådebase og var en del af et netværk af borge, der blev brugt som forsvar mod sørøvere. Vordingborg opnåede Købstadsprivilegier i 1415, men borgerne i Kalundborg havde allerede visse handelsrettigheder fra midten af 1200-tallet. Vordingborg var tidligere overfartssted til Falster, indtil Storstrømsbroen blev færdiggjort i 1937. I starten af 1900-tallet var der under 4.000 indbyggere, hvilket steg til over 11.000 i 1950, en vækst der især kan tilskyndes jernbanen samt industrien, der flyttede til Vordingborg. Vordingborg er desuden præget af mange offentlige institutioner, både indenfor uddannelse samt service og administration.

Vordingborg havde i 2011 11.612 mens Vordingborg Kommune sammenlagt havde 46.075 indbyggere og dækker et areal på 621,00 km2. Vordingborg ligger på Sydsjælland ud til Masnedsund og er forbundet til Falster via Storstrømsbroen. Byens centrum følger Algade, der stammer fra middelalderen. Andre vigtige veje er Færgegaardsvej, Nyraadsvej og Brovejen.

 

Find erhvervslokaler i Vordingborg

Leder du efter erhvervslokaler i Vordingborg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Vordingborg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Vordingborg  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Vordingborg, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Vordingborg

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Vordingborg. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Vordingborg der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Vordingborg?

I Vordingborg finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Vordingborg ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Vordingborg kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Vordingborg?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Vordingborg.

Hvor meget koster et lokale i Vordingborg?

Prisen på et lokale i Vordingborg afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Vordingborg.