Detaljeret søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Stubbekøbing

Du har søgt efter erhvervslokaler i Stubbekøbing. Mere info om erhvervslokaler i Stubbekøbing .
Du har søgt efter erhvervslokaler i Stubbekøbing. Mere info om erhvervslokaler i Stubbekøbing .

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Stubbekøbing

Stubbekøbing er en havneby, der ligger på det nordlige Falster. Tidligere var Stubbekøbing hovedbyen i Stubbekøbing Kommune, men efter kommunalreformen i 2007 hører den nu til den sammenlagte Guldborgsund Kommune. Stubbekøbing er Falsters ældste købstad, der allerede modtog sine købstadsprivilegier i 1354. Byens købstadsmiljø er blevet bevaret i en høj grad og byens centrum er primært bebygget med lave borgerhuse. Stubbekøbing har en færgerute, der om sommeren sejler til Bogø og en populær Lystbådehavn.

Stubbekøbing havde i 2011 2.298 indbyggere. Stubbekøbing ligger på det nordlige Falster og har færgeovergang til Bogø i turistsæsonen. Indfaldsvejene til byen er Alslevvej, Orevej og Nykøbingvej.

 

Find erhvervslokaler i Stubbekøbing

Leder du efter erhvervslokaler i Stubbekøbing? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Stubbekøbing der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Stubbekøbing  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Stubbekøbing, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Stubbekøbing

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Stubbekøbing. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Stubbekøbing der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Stubbekøbing?

I Stubbekøbing finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Stubbekøbing ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Stubbekøbing kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Stubbekøbing?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Stubbekøbing.

Hvor meget koster et lokale i Stubbekøbing?

Prisen på et lokale i Stubbekøbing afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Stubbekøbing.