Detaljeret søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Roskilde

Du har søgt efter erhvervslokaler i Roskilde. Mere info om erhvervslokaler i Roskilde .
Du har søgt efter erhvervslokaler i Roskilde. Mere info om erhvervslokaler i Roskilde .


Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Roskilde

Med sin helt centrale placering på Sjælland er Roskilde et ideelt sted at placere sin virksomheder. Byen ligger desuden lige ud til Roskilde Fjord og fungerede også helt frem til 1443 som Danmarks hovedstad. Roskilde har ufatteligt mange kultur- og shoppingtilbud, der kan bl.a. nævnes Roskilde Domkirke, RO’s torv og vikingeskibsmuseet. Byen tiltrækker dermed også mange mennesker til, og er dermed en ideel placering for butiksdrivende. Ved Roskilde ligger desuden også DTU og RUC, så der er en fantastisk vidensbase samt mange unge studerende som dagligt kommer til byen.

 

Find erhvervslokaler i Roskilde

Leder du efter erhvervslokaler i Roskilde? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Roskilde der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Roskilde  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Roskilde, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Roskilde

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Roskilde. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Roskilde der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Roskilde?

I Roskilde finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Roskilde ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Roskilde kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Roskilde?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Roskilde.

Hvor meget koster et lokale i Roskilde?

Prisen på et lokale i Roskilde afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Roskilde.