Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kart

Erhvervslokaler i Ringsted

Du har søgt efter erhvervslokaler i Ringsted.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter erhvervslokaler i Ringsted.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Ringsted

Ringsted er en by på Midtsjælland og er den største by i Ringsted Kommune. Før kommunalreformen var Ringsted Kommune en af de største på Sjælland, men kommunen forblev som den var under reformen og hører nu til blandt de mindste kommuner. Ringsted daterer helt tilbage til omkring 1000-tallet og hører dermed til blandt de ældste byer i Danmark. Byens vartegn, Sankt Bendts Kirke, blev bygget af Valdemar Den Store for at ære hans afdøde far og opførelsen af denne var færdig i 1170.

Grundet en række større brande i 1700- og 1800-tallet gik det kraftigt ned af bakke for Ringsted, der på et tidspunkt havde under 1.000 indbyggere. Det blev der dog lavet om på under industrialiseringen og grundet sin centrale placering i Sjælland med kun 60 kilometer til København har byen oplevet en eksplosiv vækst især efter jernbanen blev opført i 1856. I dag er der mere end 20.000 indbyggere i byen og den fremstår på trods af sin historie som en moderne kultur- og handelsby.

Ringsted havde i 2011 et indbyggertal på 21.151 personer. Ringsted kommunes areal er på samlet 295,48 km2.

De vigtigste gader i byen er Køgevej, Sct. Knudsgade samt E20-motorvejen, der deler byen i to.

 

Find erhvervslokaler i Ringsted

Leder du efter erhvervslokaler i Ringsted? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Ringsted der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Ringsted  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Ringsted, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Ringsted

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Ringsted. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Ringsted der matcher dine søgekriterier.