Detaljeret søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Korsør

Du har søgt efter erhvervslokaler i Korsør. Mere info om erhvervslokaler i Korsør .
Du har søgt efter erhvervslokaler i Korsør. Mere info om erhvervslokaler i Korsør .

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Korsør

Korsør er en lille, hyggelig by der ligger på Vestsjælland helt ud til Storebælt. Det er en by med meget kultur og charme og gamle bindingsværkshuse. Havnen er en central del af byen, og området lokker mange turister til om sommeren. Efter nedlæggelsen af færgeruten over storebælt, er byen begyndt at udvikle sig igen. Byen er attraktiv for turister, men også fastboende pga den smukke natur, skov og vand og de 8km lange strande.

Der bor næsten 15.000 indbyggere i byen. Der er vand på begge sider af byen i form af Storebælt og Korsør Nor. Korsør er en del af Slagelse kommune.

 

Find erhvervslokaler i Korsør

Leder du efter erhvervslokaler i Korsør? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Korsør der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Korsør  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Korsør, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Korsør

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Korsør. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Korsør der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Korsør?

I Korsør finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Korsør ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Korsør kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Korsør?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Korsør.

Hvor meget koster et lokale i Korsør?

Prisen på et lokale i Korsør afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Korsør.