Detaljeret søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Holbæk

Du har søgt efter erhvervslokaler i Holbæk. Mere info om erhvervslokaler i Holbæk .
Du har søgt efter erhvervslokaler i Holbæk. Mere info om erhvervslokaler i Holbæk .

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Holbæk

Holbæk er en fjordby der ligger ca. 60 km. Vest for København. Holbæk er den største by i Nordvestsjællan, og det er en hyggelig by, med mange seværdigheder, kulturelle initiativer og en voksende erhvervsliv. Der er mange museer i byen, men det er også en by der har mange tilbud når det kommer til uddannelse og derved attraktivt for børnefamilier. I selve midtbyen findes der både hyggelige cafeer og specialbutikker.

Der bor ca. 27.000 indbyggere i Holbæk. Der er nemt adgang fra Holbæk til diverse danske motorveje, og både Kalundborgvej, Munkholmvej og Roskildevej fører til byen. Desuden ligger byen helt ud til vandet ved Holbæk Fjord.

 

Find erhvervslokaler i Holbæk

Leder du efter erhvervslokaler i Holbæk? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Holbæk der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Holbæk  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Holbæk, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Holbæk

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Holbæk. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Holbæk der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Holbæk?

I Holbæk finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Holbæk ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Holbæk kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Holbæk?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Holbæk.

Hvor meget koster et lokale i Holbæk?

Prisen på et lokale i Holbæk afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Holbæk.