Detaljeret søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Horsens

Du har søgt efter erhvervslokaler i Horsens. Mere info om erhvervslokaler i Horsens .
Du har søgt efter erhvervslokaler i Horsens. Mere info om erhvervslokaler i Horsens .

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Horsens

Horsens er en skøn by med alsidige oplevelser for store og små. Byen ligger i Østjylland lige ud til Horsens Fjord. 
Der er mange hyggelige gader med caféer, restauranter og butikker. For den kultur- og historieinteresserede er der flere museer og teatre, du kan besøge. En nævneværdig seværdighed er Kuben, som er en stor glaskube, der gratis kan bruges af diverse arrangører til f.eks. fernisering eller fest. Horsens er en kultiveret by med designerbutikker, specialbutikker og budgetkæder. Ligeledes varierer restauranterne, som serverer mad fra forskellige lande. 
De musikglade kan komme til store koncerter eller mindre intime koncerter. I eftertimerne kan du fortsætte festen i det glade natteliv.

Kort fortalt er Horsens en hyggelig og rolig by, som ikke går ned på oplevelser i alsidige genre.

 

Find erhvervslokaler i Horsens

Leder du efter erhvervslokaler i Horsens? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Horsens der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Horsens  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Horsens, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Horsens

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Horsens. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Horsens der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Horsens?

I Horsens finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Horsens ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Horsens kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Horsens?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Horsens.

Hvor meget koster et lokale i Horsens?

Prisen på et lokale i Horsens afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Horsens.