Detaljeret søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Odense C

Du har søgt efter erhvervslokaler i Odense C. Mere info om erhvervslokaler i Odense C .
Du har søgt efter erhvervslokaler i Odense C. Mere info om erhvervslokaler i Odense C .

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Odense C

I Odense Centrum opleves en hyggelig stemning, grundet de gamle bindingsværkshuse og små snørklede gader.  Odense har meget at byde på når det kommer til shopping, og kan prale af at have en af de længste gågader med butikker i landet. Desuden er det i dette område at H.C. Andersen er opvokset, og det er den dag i dag stadig muligt at besøge hans hjem.

Odense C er den centrale del af byen, med Kongensgade som den vigtigste gade indenfor shopping. Der er ikke mere end ca. 3 km til vandet, og ikke langt fra skov og natur.

 

Find erhvervslokaler i Odense C

Leder du efter erhvervslokaler i Odense C? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Odense C der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Odense C  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Odense C, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Odense C

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Odense C. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Odense C der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Odense C?

I Odense C finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Odense C ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Odense C kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Odense C?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Odense C.

Hvor meget koster et lokale i Odense C?

Prisen på et lokale i Odense C afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Odense C.