Detaljeret søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Helsingør

Du har søgt efter erhvervslokaler i Helsingør. Mere info om erhvervslokaler i Helsingør .
Du har søgt efter erhvervslokaler i Helsingør. Mere info om erhvervslokaler i Helsingør .

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Helsingør

Helsingør er en ganske vidunderlig by. Der er mange små gågader med forskellige butikker. Når du går op og ned af gaderne, kan du virkelig mærke byens charme på grund af de gamle byggerier.
I de mange gader er det også muligt at finde lækre caféer såvel som delikate restauranter.

Historiemæssigt er Helsingør også en spændende by, der dagligt tiltrækker massere af turister.
En af de helt store seværdigheder i Helsingør er naturligvis Kronborg Slot. Dette slot blev bygget i 1574-85 og er et utrolig smukt syn! Kronborg Slot er verdenskendt på grund af Shakespeares fortælling om Hamlet og ikke desto mindre på grund af Holger Danske, der sover i kasematterne. Kronborg slot i Helsingør er så betydningsfuldt, at det er kommet på UNESCOS’s liste over verdensarv.

I Helsingør havn kan du nyde en solskinsfuld gåtur med udsigt udover det smukke vand. Kulturhavn Kronborg er også placeret ude ved vandet, og her kan du opleve diverse koncerter samt friluftsteater.

I Helsingør er der også mulighed for at nyde en dejlig aften til søs. Du kan sidde oppe på soldækket og nyde udsigten udover Kronborg og al den smukke natur, som kan ses på sejlturen.

 

Find erhvervslokaler i Helsingør

Leder du efter erhvervslokaler i Helsingør? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Helsingør der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Helsingør  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Helsingør, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Helsingør

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Helsingør. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Helsingør der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Helsingør?

I Helsingør finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Helsingør ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Helsingør kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Helsingør?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Helsingør.

Hvor meget koster et lokale i Helsingør?

Prisen på et lokale i Helsingør afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Helsingør.