Detaljeret søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Frederikssund

Du har søgt efter erhvervslokaler i Frederikssund. Mere info om erhvervslokaler i Frederikssund .
Du har søgt efter erhvervslokaler i Frederikssund. Mere info om erhvervslokaler i Frederikssund .

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Frederikssund

Frederikssund ligger i Nordsjælland med kort afstand til både Roskilde og København. Der er en hyggelig gågade i byen, og med åbningen af det nye indkøbscenter Sildebroen, tiltrækkes indbyggere fra andre nærliggende byer til området. Der er desuden gode uddannelsesmuligheder i byen, hvilket er attraktivt for børnefamilier.

Frederikssund ligger helt ud til Roskilde Fjord. Der bor næsten 16.000 indbyggere og i hele kommunen bor der næsten 45.000.

 

Find erhvervslokaler i Frederikssund

Leder du efter erhvervslokaler i Frederikssund? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Frederikssund der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Frederikssund  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Frederikssund, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Frederikssund

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Frederikssund. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Frederikssund der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Frederikssund?

I Frederikssund finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Frederikssund ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Frederikssund kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Frederikssund?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Frederikssund.

Hvor meget koster et lokale i Frederikssund?

Prisen på et lokale i Frederikssund afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Frederikssund.