Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kart

Erhvervslokaler i Frederikssund

Du har søgt efter erhvervslokaler i Frederikssund.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter erhvervslokaler i Frederikssund.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Frederikssund

Frederikssund ligger i Nordsjælland med kort afstand til både Roskilde og København. Der er en hyggelig gågade i byen, og med åbningen af det nye indkøbscenter Sildebroen, tiltrækkes indbyggere fra andre nærliggende byer til området. Der er desuden gode uddannelsesmuligheder i byen, hvilket er attraktivt for børnefamilier.

Frederikssund ligger helt ud til Roskilde Fjord. Der bor næsten 16.000 indbyggere og i hele kommunen bor der næsten 45.000.

 

Find erhvervslokaler i Frederikssund

Leder du efter erhvervslokaler i Frederikssund? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Frederikssund der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Frederikssund  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Frederikssund, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Frederikssund

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Frederikssund. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Frederikssund der matcher dine søgekriterier.