Filtrer søgning
m2
 - 
m2

Lokalesøgere i København

Du har søgt efter virksomheder der søger Værksted i København .
Filtrer søgerne via filteret til venstre.
Jeg søger Værksted, Butik, Showroom til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl.
Jeg søger Værksted, Butik, Showroom til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl. Jeg søger Værksted, Butik, Showroom til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl.
• Minimum 1,700 square foot, one level. • Rectangular, open plan • Minimal construction required • High ceilings (10 ft) • Bathrooms and/or showers available. Other ne...
  Jeg søger Værksted til leje i Valby, Glostrup, Brøndby m.fl.
  Jeg søger Værksted til leje i Valby, Glostrup, Brøndby m.fl. Jeg søger Værksted til leje i Valby, Glostrup, Brøndby m.fl.
  Søger værksted/produktionslokale på 250-450 m2 til engros/fødevarer. Lejemålet skal være beliggende på Sjælland
   Jeg søger Værksted til leje i Glostrup, Rødovre, Albertslund m.fl.
   Jeg søger Værksted til leje i Glostrup, Rødovre, Albertslund m.fl. Jeg søger Værksted til leje i Glostrup, Rødovre, Albertslund m.fl.
   Til to veletablerede virksomheder søges kombineret værksted og kontorlokaler. Vi er et ægtepar der ønsker at leje fælles lokaler til vores virksomheder. Vi har begge meda...
    Jeg søger Værksted, Butik til leje i København K, København Vesterbro, København Østerbro m.fl.
    Jeg søger Værksted, Butik til leje i København K, København Vesterbro, København Østerbro m.fl. Jeg søger Værksted, Butik til leje i København K, København Vesterbro, København Østerbro m.fl.
    Hej Jeg søger sammen med min kæreste og partner et nyt værksted til vort gammeldags bogtrykkeri, gerne med mulighed for at vise plakater etc., dvs, gerne i en butikslokale...
     Jeg søger Værksted, Restauration til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl.
     Jeg søger Værksted, Restauration til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl. Jeg søger Værksted, Restauration til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl.
     I will prefer a kind of lokale that can be use for bar, cafe, dance workshop plus events or with a kælder if possible.
      Jeg søger Værksted til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl.
      Jeg søger Værksted til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl. Jeg søger Værksted til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl.
      Jeg søger et aflukket og privat værksted med min. 290 cm loftshøjde og min. 400 cm bredde og min. 400 længde. Faciliteter kan være delte.
       Jeg søger Lager, Værksted, Showroom til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl.
       Jeg søger Lager, Værksted, Showroom til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl. Jeg søger Lager, Værksted, Showroom til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl.
       1. Jeg søger nogle lokaler som er egnet til showroom og lager. Lokalet skal være med port, da jeg ønsker at flytte ind et sted, hvor der er muligheden for ekspandering af v...
        Jeg søger Værksted, Butik, Showroom til leje i København Vesterbro, København S
        Jeg søger Værksted, Butik, Showroom til leje i København Vesterbro, København S Jeg søger Værksted, Butik, Showroom til leje i København Vesterbro, København S
        Ville også være interesseret i at finde et sted hvor der både kan bo og arbejdes
         Jeg søger Værksted til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl.
         Jeg søger Værksted til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl. Jeg søger Værksted til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl.
         Vi ønsker et autoværksted, med minimum 1 port og plads til min 5 lifte. Der må gerne være et mindre kontorareal sammen med værkstedet.
          1 2 >