Filtrer søgning
m2
 - 
m2

Dit søgeresultat!

Du har søgt efter virksomheder der søger Værksted i Hele landet .
Filtrer søgerne via filteret til venstre.
Jeg søger Værksted, Butik, Showroom til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl.
Jeg søger Værksted, Butik, Showroom til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl. Jeg søger Værksted, Butik, Showroom til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl.
• Minimum 1,700 square foot, one level. • Rectangular, open plan • Minimal construction required • High ceilings (10 ft) • Bathrooms and/or showers available. Other ne...
  Jeg søger Værksted til leje i Valby, Glostrup, Brøndby m.fl.
  Jeg søger Værksted til leje i Valby, Glostrup, Brøndby m.fl. Jeg søger Værksted til leje i Valby, Glostrup, Brøndby m.fl.
  Søger værksted/produktionslokale på 250-450 m2 til engros/fødevarer. Lejemålet skal være beliggende på Sjælland
   Jeg søger Værksted til leje i Kongens Lyngby, Gentofte, Virum m.fl.
   Jeg søger Værksted til leje i Kongens Lyngby, Gentofte, Virum m.fl. Jeg søger Værksted til leje i Kongens Lyngby, Gentofte, Virum m.fl.
   Vi skal til at starte et destilleri med gin og whisky. For at vi kan gøre det skal vi finde nogle lokaler som vi kan godkende til produktion. Det er vigtigt at vi har adgan...
    Jeg søger Værksted, Showroom til leje i Brenderup Fyn, Ferritslev Fyn, Skårup Fyn m.fl.
    Jeg søger Værksted, Showroom til leje i Brenderup Fyn, Ferritslev Fyn, Skårup Fyn m.fl. Jeg søger Værksted, Showroom til leje i Brenderup Fyn, Ferritslev Fyn, Skårup Fyn m.fl.
    Lokalebehov: 30-40 m2 lyst/lyse lokaler med el, varme og vand indlagt, til kunstværksted for udøvende kunstner. Lokalitet: HELE Fyn men da jeg bor i Odense, gerne den korte...
     Jeg søger Lager, Værksted til leje i Christiansfeld, Hejls, Haderslev m.fl.
     Jeg søger Lager, Værksted til leje i Christiansfeld, Hejls, Haderslev m.fl. Jeg søger Lager, Værksted til leje i Christiansfeld, Hejls, Haderslev m.fl.
     Garage, opbevaring, lagerplads med mulighed for tilkørsel af lastbiler, låsning er en nødvendighed,samt vandtæt og gerne frostfrit. Jeg har ikke brug for mere end det der ...
      Jeg søger Lager, Værksted til leje i Århus C, Århus N, Århus V m.fl.
      Jeg søger Lager, Værksted til leje i Århus C, Århus N, Århus V m.fl. Jeg søger Lager, Værksted til leje i Århus C, Århus N, Århus V m.fl.
      Vi er en hardball sports klub som søger lokale til at kunne udøve vores sport. Søger lokaler i alle tilstande, smadrede, gamle, you name it. En lav husleje er priori...
       Jeg søger Værksted til leje i Glostrup, Rødovre, Albertslund m.fl.
       Jeg søger Værksted til leje i Glostrup, Rødovre, Albertslund m.fl. Jeg søger Værksted til leje i Glostrup, Rødovre, Albertslund m.fl.
       Til to veletablerede virksomheder søges kombineret værksted og kontorlokaler. Vi er et ægtepar der ønsker at leje fælles lokaler til vores virksomheder. Vi har begge meda...
        Jeg søger Lager, Værksted til leje i Glostrup, Brøndby, Rødovre m.fl.
        Jeg søger Lager, Værksted til leje i Glostrup, Brøndby, Rødovre m.fl. Jeg søger Lager, Værksted til leje i Glostrup, Brøndby, Rødovre m.fl.
        Søger lagerlokaler på mellem 250-400 m2 beliggende så tæt på københavn som muligt
         Jeg søger Værksted, Butik til leje i København K, København Vesterbro, København Østerbro m.fl.
         Jeg søger Værksted, Butik til leje i København K, København Vesterbro, København Østerbro m.fl. Jeg søger Værksted, Butik til leje i København K, København Vesterbro, København Østerbro m.fl.
         Hej Jeg søger sammen med min kæreste og partner et nyt værksted til vort gammeldags bogtrykkeri, gerne med mulighed for at vise plakater etc., dvs, gerne i en butikslokale...
          Jeg søger Værksted, Restauration til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl.
          Jeg søger Værksted, Restauration til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl. Jeg søger Værksted, Restauration til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl.
          I will prefer a kind of lokale that can be use for bar, cafe, dance workshop plus events or with a kælder if possible.
           Jeg søger Lager, Værksted, Showroom til leje i Ølstykke, Stenløse, Roskilde m.fl.
           Jeg søger Lager, Værksted, Showroom til leje i Ølstykke, Stenløse, Roskilde m.fl. Jeg søger Lager, Værksted, Showroom til leje i Ølstykke, Stenløse, Roskilde m.fl.
           Produktionslokale med adgang til ca. 300-350 Amp. Gerne med 1-2 kontorer samt frokoststue.
            Jeg søger Kontor, Værksted til leje i Århus C, Århus N, Århus V m.fl.
            Jeg søger Kontor, Værksted til leje i Århus C, Århus N, Århus V m.fl. Jeg søger Kontor, Værksted til leje i Århus C, Århus N, Århus V m.fl.
            Kontor lokaler - samt test og værksteds hal.100-250 m3 med minimum 6 m loft højde og minimum 4x3,5m port med lastbil adgang
             1 2 3 4 5 >