Filtrér søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Detaljeret søgningSøg

Hotelejendomme i Århus

Se alle hotelejendomme til leje i Århus herunder. Hvis du leder efter hotel leje i Århus, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige hotelejendomme i Århus i vores database. Find dit nye hotel i Århus her. God fornøjelse. Mere info om hotelejendomme til leje i Århus.

Lav en søgeagent og få besked om nye lokaler

1 lokaler fundet

Hotelejendomme til salg i Århus

Der findes hotelejendomme til salg i Århus mange steder i Danmark. Er du på udkig efter en hotelejendom til salg i Århus, så er der mange muligheder. Du kan finde hotelejendomme til salg i Århus i alle størrelser og prisklasser. Det kan være en god investering at købe en hotelejendom, da det kan give dig mulighed for at leje ud til andre virksomheder og dermed tjene penge på din investering.

Du kan finde lokaler, erhvervslokaler erhvervsejendomme og ejendomme til salg i Århus på oversigter på Nettet og du kan bl.a. se alle ejendomme til salg i Århus i landet lige nu her. Når du leder efter hotelejendomme til salg i Århus, er det vigtigt at du søger og afsøger markedet så du finder de hotelejendomme til salg i Århus der bedst passer til dine ønsker. 

Hoteller til salg i Århus

Der findes hoteller til salg i Århus mange steder i Danmark. Er du på udkig efter en hotelejendom til salg i Århus, så er der mange muligheder. Du kan finde hoteller til salg i Århus i alle størrelser og prisklasser. Det kan være en god investering at købe en hotelejendom, da det kan give dig mulighed for at leje ud til andre virksomheder og dermed tjene penge på din investering.

Du kan finde lokaler, erhvervslokaler erhvervsejendomme og ejendomme til salg i Århus på oversigter på Nettet og du kan bl.a. se alle ejendomme til salg i Århus i landet lige nu her. Når du leder efter hoteller til salg i Århus, er det vigtigt at du søger og afsøger markedet så du finder de hoteller til salg i Århus der bedst passer til dine ønsker.

Hotel til salg i Århus

Der findes hotel til salg i Århus mange steder i Danmark. Er du på udkig efter en hotelejendom til salg i Århus, så er der mange muligheder. Du kan finde hotel til salg i Århus i alle størrelser og prisklasser. Det kan være en god investering at købe en hotelejendom, da det kan give dig mulighed for at leje ud til andre virksomheder og dermed tjene penge på din investering.

Mange populære bydele i Aarhus

Når man skal finde ud af hvor man skal leje lokaler i Aarhus, kan man let blive forvirret. For Aarhus er ikke bare én by, som mange andre byer. Aarhus består af adskillige bydele, der har hver sin stil og stemning.

De største bydele i Aarhus er:

Midtbyen i Aarhus
Latinerkvarteret
Øgadekvarteret
Ceresbyen
Havnefronten
Christiansbjerg

Lej hotel i Midtbyen

Midtbyen i Aarhus (eller Aarhus C) består af området inden for de tre store alléer, Nørre Allé, Vester Allé og Sønder Allé, samt området omkring Aarhus Hovedbanegård og rådhuset. Midtbyen har stemningsfyldte torve og stræder med et væld af forskellige butikker. Midtbyen i Aarhus, har lokaler af alle typer og det er meget eftertragtet at leje hotel i Aarhus Midtby.

Lej hotel i Latinerkvarteret

Latinerkvarteret er den ældste bydel i Aarhus. Der skabes en unik stemning med de brostensbelagte gader og gamle bindingsværkshuse, og her er store muligheder for at shoppe og spise spændende mad. I Graven finder du specialbutikker, kaffebarer og lækker mad, og lige rundt om hjørnet ligger Mejlgade, hvor gode restauranter og lækre take-away-steder ligger som kulinariske perler på en snor. Hvis du er en kreativ virksomhed er det meget interessant at leje hotel i Latinerkvarteret.

Lej hotel i Øgadekvarteret

Øgadekvarteret ligger mellem Aarhus Universitet, Trøjborg og Midtbyen og ligger derfor helt centralt. Det populære kvarter er kendt for dets kuperede landskab, flotte arkitektur og ligger også tæt ved Botanisk Have. Der bor mange studerende i området, hvorfor det er let at rekruttere studerende til din virksomhed hvis du lejer hotel i Øgadekvarteret.

Lej hotel i Ceresbyen

Ceresbyen hedder også Aarhus K og er et relativt nyt kvarter. Selve Ceresbyen er bygget og opkaldt efter det gamle Ceres Bryggeri, der lå på adressen i mere end 150 år. Bydelen er nu fyldt med en blanding af smukke gamle bygninger, moderne arkitektur og grønne områder. Tryk her hvis du vil se hotel der lige nu er til leje i Ceresbyen.

Lej hotel ved Havnefronten

Havnefronten i Aarhus kaldes også Aarhus Ø og er Aarhus yngste bydel. Området har længe været dedikeret til industri og færgefart. Mange virksomheder vælger at leje hotel i Aarhus Ø.

Lej hotel i Christiansbjerg

Christiansbjerg er en bydel der ligger i den nordvestlige del af Aarhus mellem Paludan-Müllers Vej og Randersvej. Katrinebjerg og IT-byen er en del af Christiansbjerg, der også har et hav af virksomheder. Bydelen har gode indkøbsmuligheder, idet butikscenteret Storcenter Nord huserer adskillige butikker og restauranter. Der er mange virksomheder der vælger at leje hotel i Christiansbjerg.

Veje med ledige erhvervslejemål i Århus