Filtrér søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Detaljeret søgningSøg

Butikslokaler i Skjern

Se alle ledige butikslokaler i Skjern herunder. Hvis du leder efter butikslokaler i Skjern, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige butikslokaler i vores database. Find lokaler til butik i Skjern her. God fornøjelse. Mere info om ledige butikslokaler i Skjern.

Få besked om nye butikslokaler i Skjern

Der findes desværre ikke nogen helt præcise matches til din søgning. Vores søgerobot foreslår dog, at du kigger nærmere på nedenstående lokaler, der minder om din søgning, selvom de ikke passer perfekt til dine kriterier. Husk at du altid kan bruge søgefilteret til at præcisere din søgning.

Statistik over udviklingen i ledige butikslokaler i Skjern over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige butikslokaler i Skjern over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige butikslokaler i Skjern på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye butikslokaler i Skjern der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af butikslokaler i Skjern der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte butikslokaler i Skjern over tid, samlet statistik over nye butikslokaler i Skjern over tid, samlet statistik over udlejede butikslokaler i Skjern over tid, samlet statistik over alle udbudte butikker til salg i Skjern over tid, samlet statistik over nye butikslokaler til salg i Skjern over tid, samlet statistik over solgte butikker i Skjern over tid.

Dato Alle udbudte butikslokaler Nye udbudte butikslokaler Udlejede og solgte butikslokaler
31. august 2023 2 0 0
30. august 2023 2 0 0
29. august 2023 2 1 0
28. august 2023 1 0 0
27. august 2023 1 0 0
26. august 2023 1 0 0
25. august 2023 1 0 0

Statistik over udbuddet af butikslokaler i Skjern

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige butikslokaler i Skjern over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte butikslokaler i Skjern over tid, samlet statistik over nye butikslokaler i Skjern over tid, samlet statistik over udlejede butikslokaler i Skjern over tid, samlet statistik over alle udbudte butikker til salg i Skjern over tid, samlet statistik over nye butikslokaler til salg i Skjern over tid, samlet statistik over solgte butikker i Skjern over tid.

Butikslokaler
Antal ledige lokaler 0
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 0
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 0
Højeste m2-pris 0
Laveste m2-pris 0

Ofte stillede spørgsmål

Få overblik over ledige butikslokaler i Skjern

Når du leder efter dine nye butikslokaler i Skjern er det vigtigt, at du danner dig et overblik over hele markedet for ledige butikslokaler i Skjern. Lokaleportalen.dk giver dig dette samlede overblik, og gør det let for dig at finde et butikslokale, der passer til dine ønsker og behov ifht. størrelse, pris, indretning, beliggenhed mv. Du kan se butik til leje i Skjern og butik til salg i Skjern på Lokaleportalen.dk.

Lokaleportalen.dk giver dig direkte adgang til et bredt udvalg af ledige butikslokaler i Skjern, uanset om du søger butikslokaler til en blomsterbutik, musikbutik, dagligvarebutik, tøjbutik, elektronikbutik, apotek, møbelbutik, boghandel, skønheds- og kosmetikbutik, sportsbutik, legetøjsbutik, guldsmed/juvelér, hjemmeelektronik, helsekostbutik, skoforretning, pizzeria, slagter eller noget helt andet.

Du kan let filtrere din søgning og dermed få en oversigt over butikslokaler, der opfylder dine kriterier. Du kan også oprette en gratis automatisk søgeagent til butikslokaler, der sender dig en mail, hver gang der udbydes nye butikslokaler, der matcher dine ønsker og behov. På den måde sparer du tid og kan samtidig kontakte udbyderen hurtigt og som en af de første, hvis du vil have mere information om et bestemt butikslokale.

Veje med ledige erhvervslejemål i Skjern
Information om kommunen