Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Lagerlokaler i Odense V

Du har søgt efter Lagerlokaler i Odense V. Mere info om lagerlokaler i Odense V.
Du har søgt efter Lagerlokaler i Odense V. Mere info om lagerlokaler i Odense V.
Ingen annoncer matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Lager, som sendes ud til de relevante udlejere i Odense V. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger lager i Odense V

Området ligger vest for centrum og strækker sig helt inde fra Assistenskirkegården ud til Højbjerg. Middelfartsvej skærer lige igennem og der er nem adgang til den Fynske motorvej og industrikvarterene i syd.

 

Find lager i Odense V på Lokaleportalen.dk

Søger du lager i Odense V, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lagerlokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lagerlokaler i Odense V . Du kan se de aktuelle lagerlokaler i Odense V herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslokaler i Odense V end lager , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye lagerlokaler i Odense V

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler i Odense V. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til i Odense V der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Odense V?

I Odense V finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Odense V ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Odense V kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Odense V?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Odense V.

Hvor meget koster et lokale i Odense V?

Prisen på et lokale i Odense V afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Odense V.