Detaljeret søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Kontorlokaler i Frederiksberg

Du har søgt efter Kontorlokaler i Frederiksberg. Mere info om kontorlokaler i Frederiksberg.
Du har søgt efter Kontorlokaler i Frederiksberg. Mere info om kontorlokaler i Frederiksberg.

Værd at vide når du søger kontor i Frederiksberg

Frederiksberg ligger tæt ved centrum af København og har et hav af muligheder.

Hvis du ønsker at opleve bylivet, skal du blot tage en gåtur ned af gaderne og sætte dig på en af de mange fine cafeer eller restauranter. Derudover giver busforbindelser og metroen adgang til hurtigt og nemt at komme vidt omkring.

Ved Frederiksberg Metro st. ligger Frederiksberg Centret, hvor du finder mange gode butikker. Tæt på centeret ligger de store gader som Falkoner Allé, Gammel Kongevej og Godthåbsvej, som alle har et utal af caféer og restauranter med forskellige koncepter og mad.

Hvis du ønsker at få pusten fra ”storbyslarmen”, kan du tage en tur ud i Frederiksberg Have og opleve den skønne natur, det stille vand, det rige fugleliv og evt. tage en sejltur i en kano. Mange københavnere vælger at pakke en picnickurv, og sætte sig på en af de mange grønne plæner.
Hvis du ønsker at opleve endnu mere natur, grænser Frederiksberg Zoo op til haven.

Udover ægte københavnerstemning, byder Frederiksberg også på et mere fransk miljø på Værnedamsvej. Værnedamsvej er en lille indkøbsgade, som er fransk inspireret med flere cafeer, vinbarer, specialforretninger, delikatesseforretninger osv. Mange københavnere nyder at gå en tur ned ad denne gade og opleve den mere sofistikerede stemning.

Frederiksberg er en enestående bydel, som du skal tage til for at opleve den klassiske og mere konservative del af København.

 

Find kontor i Frederiksberg på Lokaleportalen.dk

Søger du kontor i Frederiksberg, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige kontorlokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige kontorlokaler i Frederiksberg . Du kan se de aktuelle kontorlokaler i Frederiksberg herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslokaler i Frederiksberg end kontor , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye kontorlokaler i Frederiksberg

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler i Frederiksberg. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til i Frederiksberg der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Frederiksberg?

I Frederiksberg finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Frederiksberg ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Frederiksberg kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Frederiksberg?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Frederiksberg.

Hvor meget koster et lokale i Frederiksberg?

Prisen på et lokale i Frederiksberg afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Frederiksberg.