Tilpas søgning
Sortér efter
Find de rigtige emner!
m2
 - 
m2
Vis på kart

Kontorlokaler i Slagelse

Du har søgt efter Kontorlokaler i Slagelse.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre
Mere info om kontorlokaler i Slagelse
Du har søgt efter Kontorlokaler i Slagelse.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Mere info om kontorlokaler i Slagelse
Sortér efter

Værd at vide når du søger kontor i Slagelse

Slagelse ligger på Sydvestsjælland og er en af de ældste byer i Danmark. Byen er samtidigt den største i Slagelse Kommune. Byen er et oplagt handelssted for hele oplandet og byens erhverv har derfor en langt større kundebase end de lidt over 30.000 indbyggere, der er i byen. Derfor har Slagelse også mange gågader og indkøbscentre. Udover handelsmulighederne i Midtbyen er Slagelse også kendt for at være hjem for gardehusarregimentet på Antvorskov Kaserne. Derudover er der flere uddannelsessteder i byen, så byen er også præget af et godt studiemiljø.

Historisk set daterer Slagelse helt tilbage til omkring år 1000, hvor Svend Normand opførte en af Danmarks første stenkirker i Slagelse. Senere kom Antvorskov Kloster til byen, hvor mange valfartede til for at blive helet af klosterets munke, hvilket gjorde den endnu mere vigtig som handelsby. I det 16. århundrede var Slagelse plaget af flere markante brænde, men blandt andet en gammel kirkelade overlevede, hvor der indtil 1804 var latinskole. Her studerede blandt andre de kendte digtere og forfattere B.S. Ingemann, Jens Baggesen og H.C. Andersen. I nyere tid satte håndboldstjernen Anja Andersen i 90’erne igen Slagelse på danmarkskortet, da hun som træner for Slagelse Dream Team vandt flere danmarksmesterskaber og tre europæiske mesterskabstitler.

Slagelse havde i 2011 et indbyggertal på 31.979. Slagelse kommunes samlede areal er 567,34 km2. Slagelse ligger tæt på Storebæltsbroen og lige ved E20, hvilket gør den til et naturligt knudepunkt på Sydvestsjælland.

 

Find kontor i Slagelse på Lokaleportalen.dk

Søger du kontor i Slagelse, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige kontorlokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige kontorlokaler i Slagelse . Du kan se de aktuelle kontorlokaler i Slagelse herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslokaler i Slagelse end kontor , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye kontorlokaler i Slagelse

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler i Slagelse. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til i Slagelse der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Slagelse?

I Slagelse finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Slagelse ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Slagelse kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Slagelse?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Slagelse.

Hvor meget koster et lokale i Slagelse?

Prisen på et lokale i Slagelse afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Slagelse.