Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Kontorlokaler i Holbæk

Du har søgt efter Kontorlokaler i Holbæk. Mere info om kontorlokaler i Holbæk.
Du har søgt efter Kontorlokaler i Holbæk. Mere info om kontorlokaler i Holbæk.

Værd at vide når du søger kontor i Holbæk

Holbæk er en fjordby der ligger ca. 60 km. Vest for København. Holbæk er den største by i Nordvestsjællan, og det er en hyggelig by, med mange seværdigheder, kulturelle initiativer og en voksende erhvervsliv. Der er mange museer i byen, men det er også en by der har mange tilbud når det kommer til uddannelse og derved attraktivt for børnefamilier. I selve midtbyen findes der både hyggelige cafeer og specialbutikker.

Der bor ca. 27.000 indbyggere i Holbæk. Der er nemt adgang fra Holbæk til diverse danske motorveje, og både Kalundborgvej, Munkholmvej og Roskildevej fører til byen. Desuden ligger byen helt ud til vandet ved Holbæk Fjord.

 

Find kontor i Holbæk på Lokaleportalen.dk

Søger du kontor i Holbæk, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige kontorlokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige kontorlokaler i Holbæk . Du kan se de aktuelle kontorlokaler i Holbæk herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslokaler i Holbæk end kontor , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye kontorlokaler i Holbæk

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler i Holbæk. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til i Holbæk der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Holbæk?

I Holbæk finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Holbæk ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Holbæk kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Holbæk?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Holbæk.

Hvor meget koster et lokale i Holbæk?

Prisen på et lokale i Holbæk afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Holbæk.