Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Kontorlokaler i Frederikshavn

Du har søgt efter Kontorlokaler i Frederikshavn. Mere info om kontorlokaler i Frederikshavn.
Du har søgt efter Kontorlokaler i Frederikshavn. Mere info om kontorlokaler i Frederikshavn.

Værd at vide når du søger kontor i Frederikshavn

Frederikshavn er hovedbyen i Frederikshavn Kommune, der ligger i Region Nordjylland. Frederikshavn er med sine mere end 23.000 indbyggere den andenstørste by i Vendsyssel. Der har boet mennesker i området i flere tusinde år, men Frederikshavns historie som en egentlig købstad er ikke så gammel. Byen er således opkaldt efter Kong Frederik 6. og fik sine købstadsrettigheder i 1818. Frederikshavns erhverv har altid været præget af havnen, der har været betydningsfuld grundet sin nærhed til både Norge og Sverige. Således har byen historisk været præget af både fiskeri og værftsindustri, men efter krisen i begge industrier op igennem 1980’erne, har Frederikshavn udviklet sig fra at være havneby, til at fokusere på erhverv, turisme og bosætning. 

Frederikshavn havde i 2011 23.339 indbyggere. Frederikshavn ligger i Vendsyssel ud til Kattegat, mellem Skagen og Sæby. De største veje er Skagensvej, Europavej og Hjørringvej.

 

Find kontor i Frederikshavn på Lokaleportalen.dk

Søger du kontor i Frederikshavn, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige kontorlokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige kontorlokaler i Frederikshavn . Du kan se de aktuelle kontorlokaler i Frederikshavn herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslokaler i Frederikshavn end kontor , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye kontorlokaler i Frederikshavn

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler i Frederikshavn. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til i Frederikshavn der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Frederikshavn?

I Frederikshavn finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Frederikshavn ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Frederikshavn kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Frederikshavn?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Frederikshavn.

Hvor meget koster et lokale i Frederikshavn?

Prisen på et lokale i Frederikshavn afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Frederikshavn.