Detaljeret søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Kontor i København NV

Find kontor i København NV på listen med ledige kontorlokaler i København NV herunder. Vi har et kæmpe udvalg af kontorlokaler i København NV og er altid opdateret med de nyeste ledige kontor...

Du har søgt efter Kontorlokaler i København NV. Mere info om kontor i København NV.
Du har søgt efter Kontorlokaler i København NV. Mere info om kontor i København NV.

Find kontor i København NV på listen med ledige kontorlokaler i København NV herunder. Vi har et kæmpe udvalg af kontorlokaler i København NV og er altid opdateret med de nyeste ledige kontor i København NV. Klik på "Læs mere" under hvert lokale for at få yderligere info om lokalet.


Værd at vide når du søger kontor i København NV

København NV er en bydel til København og kaldes også for Nordvest kvarteret. Bydelen ligger imellem Østerbro, Nørrebro, Vanløse og Brønshøj-Husum. Nørrebro og Nordvest ligger meget tæt op ad hinanden, og derfor bliver de to bydele tit sammenlignet. København NV bliver nærmest betragtet som en forstad til Nørrebro. Af grønne områder finder vi både Bispebjerg Kirkegård samt Utterslev Mose i den nordvestlige del af bydelen. På Bispebjerg Kirkegård ligger mange historiske og anerkendte personligheder begravet.

Utterslev mose er et smukt naturområde med et rigt fugleliv og grønne vilde områder. Et af de nyere grønne områder i København NV er Nordvestparken. Denne park får by og natur til at merge sammen og er et eksempel på den positive udvikling, som er under oprejsning i København NV. 
Arkitekturen i denne park er meget særlig og indeholder ikke kun grønne områder, men også en masse legende elementer, som er med til at skabe en eventyrlig og vild stemning.
Man har blandet mange farver og former, som gør en gåtur igennem parken til en oplevelse. Parken bliver dagligt flittigt benyttet af beboerne i København NV samt folk udefra.

København NV er en bydel under udvikling og med centrum tæt ved hånden.

 

Find kontor i København NV på Lokaleportalen.dk

Søger du kontor i København NV, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige kontorlokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige kontorlokaler i København NV . Du kan se de aktuelle kontorlokaler i København NV herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslokaler i København NV end kontor , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye kontorlokaler i København NV

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler i København NV. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til i København NV der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i København NV?

I København NV finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i København NV ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for København NV kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i København NV?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i København NV.

Hvor meget koster et lokale i København NV?

Prisen på et lokale i København NV afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i København NV.