Detaljeret søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Ørestad

Du har søgt efter erhvervslokaler i Ørestad. Mere info om erhvervslokaler i Ørestad .
Du har søgt efter erhvervslokaler i Ørestad. Mere info om erhvervslokaler i Ørestad .
Ingen annoncer matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter , som sendes ud til de relevante udlejere i Ørestad. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Ørestad

Ørestaden ligger på Vestamager og er de sidste 5-10 år blevet mere velkendt. Bydelen byder på mange moderne nybyggerier, som både er til beboelse og kulturoplevelser. Kommer du til Ørestaden ser du en klar forskel på traditionel københavnsk arkitektur og den moderne arkitektur, som vel at mærke bærer præg af københavnske træk. Kendetegnet ved Ørestaden er de fremtids- og sci-fi lignende designs for både boliger, grønne områder og offentlig transport (navnlig metroen). De fleste hæfter sig oftest ved Field's, Skandinaviens største shopping center, som ligger lige ved Ørestad Station. Ligeledes ligger mange store virksomheder og hoteller placeret i Ørestaden. 
For de arkitekturinteresserede, eller dem som blot nyder synet af nymoderne byggerier, er nogle af de mest nævneværdige bygninger VM-bjerget, 8Tallet, Royal Arena og Bella Sky. Man kan desuden komme naturen ved på Amager Fælled.

Transportmulighederne er mange med både metro, busser og lufthavnen. 

 

Find erhvervslokaler i Ørestad

Leder du efter erhvervslokaler i Ørestad? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Ørestad der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Ørestad  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Ørestad, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Ørestad

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Ørestad. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Ørestad der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Ørestad?

I Ørestad finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Ørestad ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Ørestad kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Ørestad?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Ørestad.

Hvor meget koster et lokale i Ørestad?

Prisen på et lokale i Ørestad afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Ørestad.