Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kart

Kliniklokaler i Hvidovre

Du har søgt efter Kliniklokaler i Hvidovre.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger kliniklokaler i Hvidovre
Du har søgt efter Kliniklokaler i Hvidovre.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger kliniklokaler i Hvidovre
Sortér efter

Værd at vide når du søger kliniklokale i Hvidovre

Hvidovre er en forstad til København med knap 50.000 indbyggere. Hvidovre er i realiteten sammenfaldende med Hvidovre Kommune. Hvidovres historie går langt tilbage, hvor den tidligere gik under navnet Ydre Ovre, da den lå længere nede af Harrestrup Å end Rødovre, der derfor gik under navnet Øvre Ovre. I dag er Hvidovre præget af villakvarter, samt et rigt foreningsliv med især mange sportsklubber. Tidligere spillede HIF i den bedste danske række, blandt andet da Peter Schmeichel spillede for klubben. I dag er det dog mere ishockey, der er fokus på i byen, men byen har også nævneværdige hold i både volleyball samt sejlsport.

Hvidovre havde i 2010 49.724 indbyggere. Hvidovre ligger vest for København, og afgrænses af Valby, Rødovre, Brøndby samt Kalveboderne.

 

Find kliniklokale i Hvidovre på Lokaleportalen.dk

Søger du kliniklokale i Hvidovre, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige kliniklokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige kliniklokaler i Hvidovre . Du kan se de aktuelle kliniklokaler i Hvidovre herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslokaler i Hvidovre end kliniklokale , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye kliniklokaler i Hvidovre

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler i Hvidovre. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til i Hvidovre der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Hvidovre?

I Hvidovre finder du både lejelokaler og lokaler til salg. Du kan vælge mellem kontorer, lager eller kliniklokaler og andet til leje eller til salg. Klik for at se alle lokalerne.

Kan jeg søge på lokaler i Hvidovre ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Hvidovre kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Hvidovre?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Hvidovre.

Hvor meget koster et lokale i Hvidovre?

Prisen på et lokale i Hvidovre afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Hvidovre.