Detaljeret søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Bogense

Du har søgt efter erhvervslokaler i Bogense. Mere info om erhvervslokaler i Bogense .
Du har søgt efter erhvervslokaler i Bogense. Mere info om erhvervslokaler i Bogense .

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Bogense

Bogense er en havneby beliggende på det nordlige Fyn. Indtil 2007 var det hovedbyen i Bogense Kommune, men efter kommunalreformen blev kommunen lagt sammen med en række andre og blev til Nordfyns Kommune. Bogense menes at være opstået omkring slutningen af 1100-tallet, og fik sine købstadsrettigheder af Kong Erik Menved i 1288.

Bogense havde i 2011 3.679 indbyggere. Bogense er en havneby på det nordlige Fyn. Hovedvejene er Odensevej og Gyldensteensvej.

 

Find erhvervslokaler i Bogense

Leder du efter erhvervslokaler i Bogense? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Bogense der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Bogense  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Bogense, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Bogense

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Bogense. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Bogense der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Bogense?

I Bogense finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Bogense ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Bogense kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Bogense?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Bogense.

Hvor meget koster et lokale i Bogense?

Prisen på et lokale i Bogense afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Bogense.