Erhvervsmægler i Christiansfeld. Find din lejer eller køber her

Vi er Danmarks store online erhvervsmægler. Hos os kan du finde din nye lejer eller køber direkte. Søg direkte i vores database herunder og kontakt relevante lejere og købere i Christiansfeld med henblik på en fremvisning, udlejning og salg af erhvervsejendom. Du sørger selv for fremvisning af lejemålet eller ejendommen samt kontrakt.  Mere info om udlejning og salg af erhvervsejendom i Christiansfeld via erhvervsmægler.

Få hurtig hjælp til udlejning via tlf 25238710 eller mail vip@lokaleportalen.dk. Du er velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål om kontrakt, investeringsafkast, finansiering og lån, fremvisning, markedsføring og annoncering.

Er dine lokaler til leje eller salg?Leje/salg
Hvor store er dine lokaler?Størrelse

Ofte stillede spørgsmål

 

Erhvervsmægler i Christiansfeld

Lokaleportalen.dk er Danmarks store online erhvervsmægler - for dig der kan gøre det selv. Du kan se lejere og købere som søger lokaler til leje og ejendomme til salg i Christiansfeld på listen herover, og du kan oprette en gratis annonce for dine ledige lokaler i Christiansfeld eller din erhvervsejendom til salg i Christiansfeld.

Hvad er en erhvervsmægler?

En erhvervsmægler er en professionel, der kan hjælpe med handel med erhvervslokaler og ejendomme. Det kan f.eks. være køb og salg af kontorejendomme, afståelse af butikslokaler, formidling af lagerejendomme og logistikejendomme, salg af boligudlejningsejendomme eller udlejning af erhvervslokaler.

Er "erhvervsmægler" en beskyttet titel?

Ordet ”erhvervsmægler” er – i modsætning til ”ejendomsmægler” – ikke en beskyttet titel. Mens man skal have en uddannelse til ejendomsmægler for at kunne kalde sig ”ejendomsmægler”, gælder det samme ikke for begrebet erhvervsmægler. Så hvis en person kalder sig erhvervsmægler, er der ikke nogen garanti for at vedkommende har en uddannelse som ejendomsmægler. Det betyder ikke, at en person der ikke har en ejendomsmægler-uddannelse ikke kan fungere ganske glimrende som erhvervsmægler. 

Gode råd for dig der overvejer at bruge en erhvervsmægler i Christiansfeld

I langt de fleste tilfælde har du ikke brug for hjælp fra en erhvervsmægler til at udleje dine erhvervslokaler eller sælge din erhvervsejendom i Christiansfeld. Det er dyrt at bruge en erhvervsmægler, og hvis du selv kan klare fremvisningen af dine lokaler eller den erhvervsejendom du ønsker at sælge, er der mange penge at spare. 

Det en erhvervsmægler kan hjælpe med er følgende:

  • Salgopstilling: Erhvervsmægleren laver en salgsopstilling og vurdering
  • Søgning efter lejere: Erhvervsmægleren prøver at finde potentielle lejere og laver en lejeaftale
  • Lejekontrakt: Erhvervsmægleren forhandler med lejeren og laver en lejeaftale. Du kan også bruge en ejendomsadvokat til dette
  • Fremvisning: Erhvervsmægleren sørger for at fremvise lejemålet eller ejendommen
  • Udarbejdelse af dokumenter: Erhvervsmægleren kan hjælpe med papirarbejdet såsom erhvervslejekontrakt, købsaftale, skøde mv.
  • Køberrådgivning, hvis du søger en investeringsejendom til salg

Det kan være en fordel at anvende en erhvervsmægler da de kan have et større netværk og dermed kan finde flere potentielle lejere. De står også for al kontakt med lejerne og sørger for at lejemålet bliver lejet ud. En erhvervsmægler kan dog være koster typisk et gebyr på 15-25% af det første års leje og løbende høje markedsføringsudgifter.

Fordele og ulemper ved at bruge erhvervsmægler

Vi har udarbejdet denne guide til dig der er i tvivl om du har brug for en erhvervsmægler: Brug af erhvervsmægler - fordele og ulemper .