Erhvervslokaler i Viby J

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i Viby J herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i Viby J, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i Viby J i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i Viby J.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
111 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2 3 4 5 6 7

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i Viby J over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Viby J over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Viby J på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Viby J der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Viby J der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Viby J over tid, samlet statistik over nye lokaler i Viby J over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Viby J over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Viby J over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Viby J over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Viby J over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
28. maj 2024 126 4 3
27. maj 2024 125 0 1
26. maj 2024 126 3 0
25. maj 2024 123 2 1
24. maj 2024 122 2 2
23. maj 2024 122 4 3
22. maj 2024 121 13 0
21. maj 2024 108 0 16
20. maj 2024 124 0 0
19. maj 2024 124 14 0
18. maj 2024 110 0 15
17. maj 2024 125 2 0
16. maj 2024 123 14 0
15. maj 2024 109 0 13
14. maj 2024 122 0 1
13. maj 2024 123 0 2
12. maj 2024 125 0 1
11. maj 2024 126 0 0
10. maj 2024 126 2 3
9. maj 2024 127 7 8
8. maj 2024 128 5 0
7. maj 2024 123 3 2
6. maj 2024 122 5 0
5. maj 2024 117 0 3
4. maj 2024 120 2 3
3. maj 2024 121 2 0
2. maj 2024 119 1 1
1. maj 2024 119 0 3
30. april 2024 122 1 0
29. april 2024 121 0 1
28. april 2024 122 0 0

Statistik over udbuddet af ledige erhvervslokaler i Viby J

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Viby J over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Viby J over tid, samlet statistik over nye lokaler i Viby J over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Viby J over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Viby J over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Viby J over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Viby J over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 111
Antal nye lokaler siden i går 4
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 3
Ledige m2 i alt 100.128
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 791
Højeste m2-pris 1.624,52
Laveste m2-pris 71,09

Erhvervslokaler til leje i Viby J

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i Viby J, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i Viby J via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i Viby J

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i Viby J ved at trykke på linket.

Butik til leje i Viby J

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i Viby J ved at trykke på linket.

Lager til leje i Viby J

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i Viby J ved at trykke på linket.

Værksted til leje i Viby J

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i Viby J ved at trykke på linket.

Klinik til leje i Viby J

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i Viby J ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i Viby J

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i Viby J ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i Viby J

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i Viby J ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i Viby J

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i Viby J, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i Viby J med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i Viby J, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i Viby J

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i Viby J, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i Viby J til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i Viby J til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i Viby J eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Hvad er Viby J?

Viby J er et sted i Aarhus Kommune, der ligger i det sydøstlige hjørne af Danmark. Det er en lille by, der er omgivet af skove og marker, og det er et populært sted for både børnefamilier og ældre. Byen har et stort udvalg af butikker, restauranter, caféer og andre servicefaciliteter, såsom en lokal bibliotek og et kulturhus. Der er også flere skoler, der tilbyder både folkeskole og gymnasial uddannelse. Byen har også et stort udvalg af sportsfaciliteter, herunder en fodboldbane, en tennisbane og en skøjtebane. Viby J er et dejligt sted at bo, og det er et godt sted at slappe af og nyde naturen.

Lokalesøgning i Viby J

Erhvervslokaler i Viby J er lette at finde. Der er mange forskellige muligheder for at finde kontorlokaler, butikker, restauranter og andre erhvervsmæssige faciliteter. Man kan søge kontorlokaler til leje eller butikslokaler til leje i Viby J. Bydelen har også et stort udvalg af mindre grupper, der tilbyder forskellige tjenester, såsom kunst, musik og kultur og andre ting. Det er også muligt at finde lokaler til arrangementer og møder i Viby J.

Vigtige steder i Viby J

For at komme til Viby fra Århus skal man benytte Skanderborgvej, som går gennem midten af Viby. På tværs af denne rute går Viby Ringvej og Ringvej Syd. Der er også et stort udvalg af parker og grønne områder i Viby J, herunder Viby Sø, som er et populært sted for både lokale og turister. I midten af Viby J finder man også mange udendørs og indendørs sportsaktiviteter. Det tæller blandt andet Viby Hallen, Viby Squash Klub, Aarhus Rugby Klub og Viby Badminton Klub. Inden imellem alle disse klubber ligger utallige fodboldbaner som også bliver benyttet af adskillige institutioner.

Transport i Viby J

Der er flere offentlige transportmuligheder i Viby J, herunder bus, tog og taxa. Der er også flere cykelstier, der forbinder byen med de omkringliggende byer. Tog forbindelser går via Viby J's egen togstation, nemlig Viby Jylland st.