Erhvervslokaler i Vejle Øst

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i Vejle Øst herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i Vejle Øst, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i Vejle Øst i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i Vejle Øst.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
17 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i Vejle Øst over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Vejle Øst over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Vejle Øst på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Vejle Øst der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Vejle Øst der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Vejle Øst over tid, samlet statistik over nye lokaler i Vejle Øst over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Vejle Øst over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Vejle Øst over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Vejle Øst over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Vejle Øst over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
17. juli 2024 21 1 0
16. juli 2024 20 0 0
15. juli 2024 20 0 0
14. juli 2024 20 0 0
13. juli 2024 20 0 0
12. juli 2024 20 0 0
11. juli 2024 20 0 0
10. juli 2024 20 0 0
9. juli 2024 20 0 0
8. juli 2024 20 0 0
7. juli 2024 20 0 0
6. juli 2024 20 0 0
5. juli 2024 20 0 0
4. juli 2024 20 0 0
3. juli 2024 20 0 0
2. juli 2024 20 1 0
1. juli 2024 19 0 1
30. juni 2024 20 0 0
29. juni 2024 20 0 0
28. juni 2024 20 0 0
27. juni 2024 20 0 0
26. juni 2024 20 0 0
25. juni 2024 20 0 0
24. juni 2024 20 1 1
23. juni 2024 20 1 0
22. juni 2024 19 1 0
21. juni 2024 18 0 0
20. juni 2024 18 0 0
19. juni 2024 18 0 0
18. juni 2024 18 0 0
17. juni 2024 18 0 0

Statistik over udbuddet af ledige erhvervslokaler i Vejle Øst

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Vejle Øst over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Vejle Øst over tid, samlet statistik over nye lokaler i Vejle Øst over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Vejle Øst over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Vejle Øst over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Vejle Øst over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Vejle Øst over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 17
Antal nye lokaler siden i går 1
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 4.792
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 702
Højeste m2-pris 800
Laveste m2-pris 650

Erhvervslokaler til leje i Vejle Øst

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i Vejle Øst, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i Vejle Øst via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i Vejle Øst

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i Vejle Øst ved at trykke på linket.

Butik til leje i Vejle Øst

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i Vejle Øst ved at trykke på linket.

Lager til leje i Vejle Øst

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i Vejle Øst ved at trykke på linket.

Værksted til leje i Vejle Øst

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i Vejle Øst ved at trykke på linket.

Klinik til leje i Vejle Øst

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i Vejle Øst ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i Vejle Øst

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i Vejle Øst ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i Vejle Øst

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i Vejle Øst ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i Vejle Øst

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i Vejle Øst, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i Vejle Øst med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i Vejle Øst, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i Vejle Øst

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i Vejle Øst, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i Vejle Øst til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i Vejle Øst til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i Vejle Øst eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Hvad er Vejle Øst?

Vejle Øst er et område i den østlige del af Vejle Kommune. Det er et område, hvis primært beboede område består af Bredballe. Derudover er hovedparten af Viby Øst åbne landbrugsarealer. Lokaler til leje er tilgængeligt i Vejle Øst fordi der både er fysisk aktivitet til kunder, men også gode kvadratmeter til erhvervslokaler til leje. Derudover, hvis man lejer kontorer eller lagerlokaler er der gode transportforbindelser til resten af området.

Vejle Øst er et smukt område, der byder på mange forskellige aktiviteter. Området er kendt for sine smukke strande, der er perfekte til at slappe af og nyde naturen. Derudover er der mange forskellige sportsfaciliteter, som f.eks. en golfbane, en fodboldbane og en tennisbane. Derudover er der et stort udvalg af butikker og restauranter, som gør det let at finde det, man har brug for.

Lokalesøgning i Vejle Øst

Erhvervslokaler til leje i Vejle Øst er lette at finde, da der er mange forskellige muligheder. Der er mange forskellige erhvervslokaler, som kan lejes, såsom kontorer, lagerlokaler og butikslokaler til leje. Boliger i Vejle Øst er også efterspurgte, så hvis man leder efter en investeringsejendom, men henblik på udlejning, kan det også være en mulighed for at skabe lejeboliger eller måske investere i huse til salg eller måske villaer.

Vigtige steder i Vejle Øst

Vejle Øst er på kortet placeret på den nordlige kyst af Vejle Fjord, ud til vandet har man Tirsbæk Strand, hvor man blandt andet har udsigt til Holtser Hage. Som tidligere nævnt er Bredballe en af de mest befolkede dele af Vejle Øst, derudover finder man Bredal, Assendrup og Engum i de nordøstlige dele blandt alle markerne.

I midten af Vejle Øst finder man vejnettet, hvor Juelsmindevej og Horsensvej krydser. Disse forbinder Vejle bymidte med omverdenen.

Transport i Vejle Øst

Vejle Øst er forbundet med resten af Vejle Kommune via en række veje og jernbaner. Der er et godt busnetværk, der forbinder Vejle Øst med resten af byen. Derudover er der også togforbindelser til de omkringliggende byer og byer. Der er også en række cykelstier, der forbinder området med resten af Vejle Kommune.