Erhvervslokaler i Vejen

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i Vejen herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i Vejen, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i Vejen i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i Vejen.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
53 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2 3

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i Vejen over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Vejen over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Vejen på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Vejen der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Vejen der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Vejen over tid, samlet statistik over nye lokaler i Vejen over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Vejen over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Vejen over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Vejen over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Vejen over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
24. april 2024 80 0 1
23. april 2024 81 0 0
22. april 2024 81 0 0
21. april 2024 81 2 2
20. april 2024 81 2 0
19. april 2024 79 1 1
18. april 2024 79 1 0
17. april 2024 78 0 0
16. april 2024 78 0 0
15. april 2024 78 0 0
14. april 2024 78 0 0
13. april 2024 78 0 0
12. april 2024 78 0 0
11. april 2024 78 0 0
10. april 2024 78 0 1
9. april 2024 79 0 0
8. april 2024 79 0 0
7. april 2024 79 0 0
6. april 2024 79 5 0
5. april 2024 74 0 5
4. april 2024 79 0 0
3. april 2024 79 2 2
2. april 2024 79 2 0
1. april 2024 77 0 0
31. marts 2024 77 0 0
30. marts 2024 77 0 0
29. marts 2024 77 0 0
28. marts 2024 77 0 0
27. marts 2024 77 0 0
26. marts 2024 77 0 1
25. marts 2024 78 0 0

Statistik over udbuddet af ledige erhvervslokaler i Vejen

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Vejen over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Vejen over tid, samlet statistik over nye lokaler i Vejen over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Vejen over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Vejen over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Vejen over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Vejen over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 53
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 1
Ledige m2 i alt 66.428
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 36.129
Højeste m2-pris 432.000
Laveste m2-pris 202,36

Erhvervslokaler til leje i Vejen

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i Vejen, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i Vejen via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i Vejen

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i Vejen ved at trykke på linket.

Butik til leje i Vejen

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i Vejen ved at trykke på linket.

Lager til leje i Vejen

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i Vejen ved at trykke på linket.

Værksted til leje i Vejen

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i Vejen ved at trykke på linket.

Klinik til leje i Vejen

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i Vejen ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i Vejen

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i Vejen ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i Vejen

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i Vejen ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i Vejen

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i Vejen, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i Vejen med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i Vejen, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i Vejen

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i Vejen, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i Vejen til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i Vejen til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i Vejen eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Vejen

Vejen er en af Danmarks mest attraktive erhvervskommuner. I 2023 blev kommunen kåret til landets 2. bedste erhvervskommune af Dansk Industri (DI). Vejen har en stærk erhvervsstruktur, der er præget af en bred vifte af virksomheder.

Vejen er en by med gode vilkår for virksomheder. Byen har en række fordele, der gør den til et attraktivt sted at drive virksomhed.

Vejen har gode transportforhold, der gør det nemt for virksomheder at transportere varer og personer. Vejen ligger tæt på motorvejen E45, der forbinder Danmarks østkyst med vestkysten. Der er også gode forbindelser til jernbanenettet.

Vejen er en vigtig erhvervsby med en bred vifte af virksomheder. De vigtigste erhvervsområder i Vejen er Vejen Øst, Vejen Vest og Vejen Syd.

Bydele i Vejen

Vejen er en by med en lang historie, og den er vokset sig til en moderne by med et bredt udvalg af bydele. Her er en kort beskrivelse af de vigtigste bydele i Vejen:

Bymidten er det historiske centrum af Vejen. Her finder man byens gamle gader, butikker, restauranter og caféer. Bymidten er også hjemsted for Vejen Rådhus, Vejen Kunstmuseum og Vejen Bibliotek.

Østre Bydel er den største bydel i Vejen. Her finder man et bredt udvalg af boliger, butikker, skoler, børnehaver og fritidsaktiviteter. Østre Bydel er også hjemsted for Vejen Stadion og Vejen Idrætscenter.

Vestre Bydel er en nyere bydel, der er vokset frem omkring Vejen Station. Her finder man et bredt udvalg af boliger, butikker, restauranter og caféer. Vestre Bydel er også hjemsted for Vejen VUC og Vejen Erhvervsskole.

Søndermarksbyen er en ny bydel, der er under udvikling i det sydlige Vejen. Bydelen vil omfatte et bredt udvalg af boliger, butikker, skoler, børnehaver og fritidsaktiviteter.

Mere information om Vejen som erhvervsby

Hvis du søger erhvervslokaler i Vejen, er det vigtigt at du sætter dig grundigt ind i forholdene for erhvervsdrivende i byen. Vi har samlet en guide med alle relevante informationer om Vejen som erhvervsby, som kan give dig et samlet overblik. Læs mere om at drive virksomhed i Vejen i denne guide: Vejens erhvervsliv: Et overblik over muligheder og fordele.