Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Undervisningslokaler til leje i Frederiksberg C

Du har søgt efter Undervisningslokaler til leje i Frederiksberg C. Mere info om undervisningslokaler til leje i Frederiksberg C.
Du har søgt efter Undervisningslokaler til leje i Frederiksberg C. Mere info om undervisningslokaler til leje i Frederiksberg C.

Værd at vide når du søger undervisning i Frederiksberg C

Frederiksberg C ligger tæt på centrum af København. Byens mange muligheder indenfor kultur, spisning og shopping ligger stort set alle inden for gåafstand. Hvis ikke, er der gode transportforbindelser.

Hvis du ønsker at opleve det pulserende byliv, skal du blot tage en gåtur ned ad gaderne og sætte sig på en af de mange fine cafeer eller restauranter. Derudover giver busforbindelser og metroen adgang til hurtigt og nemt at komme vidt omkring.

Ved Frederiksberg Metro st. ligger Frederiksberg Centret, hvor du finder mange gode butikker. Tæt på centeret ligger de store gader som Falkoner Allé, Gammel Kongevej og Godthåbsvej, som alle har et utal af caféer og restauranter med forskellige koncepter og mad.

Hvis du ønsker at få pusten fra ”storbyslarmen”, kan du tage en tur ud i Frederiksberg Have og opleve den skønne natur, det stille vand, rige fugleliv og evt. tage en sejltur i en kano. Mange københavnere vælger at pakke en picnickurv og sætte sig på en af de mange grønne plæner.
Hvis du ønsker at opleve endnu mere natur, grænser Frederiksberg Zoo op til haven.

Udover ægte københavnerstemning, byder Frederiksberg C også på et mere fransk miljø på Værnedamsvej. Værnedamsvej er en lille indkøbsgade, som er fransk inspireret med flere cafeer, vinbarer, specialforretninger, delikatesseforretninger osv. Mange københavnere nyder at gå en tur ned ad denne gade og opleve den mere sofistikerede stemning.

Frederiksberg C er en enestående hyggelig bydel, som du skal tage til for at opleve den klassiske og hyggelige del af København.

 

Find undervisning i Frederiksberg C på Lokaleportalen.dk

Søger du undervisning til leje i Frederiksberg C, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige undervisningslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige undervisningslokaler til leje i Frederiksberg C . Du kan se de aktuelle undervisningslokaler til leje i Frederiksberg C herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslokaler i Frederiksberg C end undervisning til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye undervisningslokaler til leje i Frederiksberg C

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Frederiksberg C. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Frederiksberg C der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Frederiksberg C?

I Frederiksberg C finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Frederiksberg C ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Frederiksberg C kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Frederiksberg C?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Frederiksberg C.

Hvor meget koster et lokale i Frederiksberg C?

Prisen på et lokale i Frederiksberg C afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Frederiksberg C.