Erhvervslokaler i Stege

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i Stege herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i Stege, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i Stege i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i Stege.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
14 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i Stege over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Stege over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Stege på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Stege der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Stege der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Stege over tid, samlet statistik over nye lokaler i Stege over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Stege over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Stege over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Stege over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Stege over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
19. juli 2024 15 0 0
18. juli 2024 15 0 0
17. juli 2024 15 0 0
16. juli 2024 15 0 0
15. juli 2024 15 0 0
14. juli 2024 15 0 0
13. juli 2024 15 0 0
12. juli 2024 15 1 0
11. juli 2024 14 0 0
10. juli 2024 14 0 0
9. juli 2024 14 0 0
8. juli 2024 14 0 0
7. juli 2024 14 0 0
6. juli 2024 14 0 0
5. juli 2024 14 0 0
4. juli 2024 14 0 0
3. juli 2024 14 1 0
2. juli 2024 13 0 0
1. juli 2024 13 0 0
30. juni 2024 13 0 0
29. juni 2024 13 0 0
28. juni 2024 13 0 0
27. juni 2024 13 0 0
26. juni 2024 13 0 0
25. juni 2024 13 0 0
24. juni 2024 13 0 0
23. juni 2024 13 0 0
22. juni 2024 13 0 0
21. juni 2024 13 0 0
20. juni 2024 13 0 0
19. juni 2024 13 0 0

Statistik over udbuddet af ledige erhvervslokaler i Stege

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Stege over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Stege over tid, samlet statistik over nye lokaler i Stege over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Stege over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Stege over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Stege over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Stege over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 14
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 50.516
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 541
Højeste m2-pris 720
Laveste m2-pris 375,84

Erhvervslokaler til leje i Stege

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i Stege, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i Stege via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i Stege

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i Stege ved at trykke på linket.

Butik til leje i Stege

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i Stege ved at trykke på linket.

Lager til leje i Stege

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i Stege ved at trykke på linket.

Værksted til leje i Stege

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i Stege ved at trykke på linket.

Klinik til leje i Stege

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i Stege ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i Stege

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i Stege ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i Stege

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i Stege ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i Stege

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i Stege, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i Stege med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i Stege, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i Stege

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i Stege, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i Stege til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i Stege til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i Stege eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Stege

Stege er hovedbyen på øen Møn, der ligger i Vordingborg Kommune. Tidligere var Stege og Lendemarke to forskellige byer, men de er nu vokset helt sammen og Lendemarke regnes som en del af Stege. Stege opnåede købstadsprivilegier allerede i 1268, da byen voksede omkring Stegeborg. I løbet af 1400-tallet blev der bygget voldanlæg, bymur og tre byporte i Stege, der opnåede en stor vækst på grund af sildeeventyret i Øresund. I 1500-tallet mødte Stege dog en krise, blandt andet efter at Stegeborg blev ødelagt i 1534, og denne blev yderligere forstærket da flere store brande hærgede byen i 1700-tallet. Krisen blev dog overvundet i løbet af 1800-tallet, og i dag er Stege en moderne erhvervsby med udbygning i form af parcelhuse mod Nord. Dele af bymidten er dog blevet bevaret fra middelalderen, blandt andet eksisterer voldgraven samt den ene af de tre byporte, Mølleporten, stadig i byens centrum.

Stege havde i 2011 3.823 indbyggere. Stege er hovedbyen på Møn og ligger ud til Stege Bugt ved Sydsjælland. De største gader er Langelinie, Storegade og Katedralvej, der omkranser bymidten.