Erhvervslokaler i Skive

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i Skive herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i Skive, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i Skive i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i Skive.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
66 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2 3 4

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i Skive over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Skive over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Skive på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Skive der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Skive der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Skive over tid, samlet statistik over nye lokaler i Skive over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Skive over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Skive over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Skive over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Skive over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
22. maj 2024 75 0 0
21. maj 2024 75 0 0
20. maj 2024 75 0 0
19. maj 2024 75 0 0
18. maj 2024 75 0 0
17. maj 2024 75 1 0
16. maj 2024 74 1 2
15. maj 2024 75 0 1
14. maj 2024 76 0 0
13. maj 2024 76 0 0
12. maj 2024 76 0 0
11. maj 2024 76 0 0
10. maj 2024 76 1 0
9. maj 2024 75 0 1
8. maj 2024 76 0 0
7. maj 2024 76 0 0
6. maj 2024 76 0 0
5. maj 2024 76 0 0
4. maj 2024 76 1 1
3. maj 2024 76 2 0
2. maj 2024 74 1 1
1. maj 2024 74 0 1
30. april 2024 75 0 0
29. april 2024 75 0 0
28. april 2024 75 0 0
27. april 2024 75 0 0
26. april 2024 75 0 0
25. april 2024 75 1 1
24. april 2024 75 0 1
23. april 2024 76 0 0
22. april 2024 76 0 0

Statistik over udbuddet af ledige erhvervslokaler i Skive

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Skive over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Skive over tid, samlet statistik over nye lokaler i Skive over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Skive over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Skive over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Skive over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Skive over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 66
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 56.117
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 518
Højeste m2-pris 1.728
Laveste m2-pris 50

Erhvervslokaler til leje i Skive

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i Skive, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i Skive via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i Skive

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i Skive ved at trykke på linket.

Butik til leje i Skive

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i Skive ved at trykke på linket.

Lager til leje i Skive

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i Skive ved at trykke på linket.

Værksted til leje i Skive

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i Skive ved at trykke på linket.

Klinik til leje i Skive

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i Skive ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i Skive

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i Skive ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i Skive

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i Skive ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i Skive

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i Skive, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i Skive med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i Skive, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i Skive

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i Skive, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i Skive til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i Skive til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i Skive eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Skive

Skive er en vigtig erhvervsby i Midtjylland. Byen har en lang tradition for industri, og der er fortsat en stor andel af erhvervsudviklingen i Skive knyttet til industrien.

De vigtigste industrier i Skive er metalindustrien, fødevareindustrien og træindustrien. Ud over industrien er der også en række andre vigtige erhvervsområder i Skive. Skive Kommune har en ambitiøs erhvervspolitik, der skal sikre, at byen fortsat er en attraktiv erhvervsdestination. Kommunen arbejder blandt andet på at styrke uddannelses- og forskningsmiljøet i Skive, og kommunen tilbyder også en række støtteordninger til virksomheder, der ønsker at etablere sig i Skive.

Skive har gode transportforhold for virksomheder. Byen ligger centralt i Midtjylland, og der er gode forbindelser til både det danske og det udenlandske marked. Skive er omgivet af en række motorveje, herunder E45, der forbinder Skive med København, Aarhus og Aalborg. Byen har også gode forbindelser til de øvrige byer i Midtjylland via de regionale veje. Skive har en direkte jernbaneforbindelse til København og Aarhus. Toget tager omkring 2 timer til København og 1 time til Aarhus. Samlet set er transportforholdene i Skive gode for virksomheder. Byen har gode forbindelser til både det danske og det udenlandske marked, og der er en række logistikvirksomheder, der tilbyder en række forskellige transport- og logistikydelser.

De vigtigste erhvervsområder i Skive er Vestbyen, Glyngøre og Højslev Stationsby.  Disse erhvervsområder er alle placeret tæt på Skive Bycenter og er nemme at komme til med bil, bus og tog. De er også placeret tæt på motorvejen E45, hvilket giver gode forbindelser til resten af Danmark og Europa. Ud over disse erhvervsområder findes der også en række mindre erhvervsområder spredt ud over Skive Kommune. Disse erhvervsområder huser en række virksomheder, der er specialiserede inden for en række forskellige brancher.

Bydele i Skive

Skive by består af 11 bydele, som er opdelt af grønne kiler. Bydelene er:

Skive Midtby er byens centrum og huser en række af byens vigtigste institutioner, herunder Skive Rådhus, Skive Bibliotek, Skive Museum og Skive Theater. Midtbyen er også hjemsted for en række butikker, restauranter og caféer.

Brårup er en bydel i den nordlige del af Skive. Bydelen er præget af villaer og parcelhusområder. Brårup er også hjemsted for en række skoler og institutioner, herunder Skive Gymnasium og Skive Tekniske Skole.

Dommerby er en bydel i den sydlige del af Skive. Bydelen er præget af etagebyggeri og er hjemsted for en række butikker, restauranter og caféer. Dommerby er også hjemsted for Skive Kaserne.

Egeris og Bilstrup er en bydel i den sydøstlige del af Skive. Bydelen er præget af villaer og parcelhusområder. Egeris og Bilstrup er også hjemsted for en række skoler og institutioner, herunder Skive Business College og Skive Musikskole.

Egeris Syd er en bydel i den sydøstlige del af Skive. Bydelen er præget af etagebyggeri og er hjemsted for en række butikker, restauranter og caféer. Egeris Syd er også hjemsted for Skive Idrætscenter.

Erhverv Vestbyen er en bydel i den vestlige del af Skive. Bydelen er præget af erhverv og er hjemsted for en række virksomheder, herunder Vikan A/S, Skive Vand A/S og Freja Transport & Logistics A/S.

Glyngøre er en bydel i den østlige del af Skive. Bydelen er præget af villaer og parcelhusområder og er hjemsted for en række virksomheder, herunder N.C. Nielsen A/S.

Højslev Stationsby er en bydel i den østlige del af Skive. Bydelen er præget af villaer og parcelhusområder og er hjemsted for en række virksomheder, herunder Roslev Trælasthandel A/S.

Durup er en tidligere kommune, der blev indlemmet i Skive Kommune i 2007. Bydelen er præget af villaer og parcelhusområder og er hjemsted for en række virksomheder.

Breum er en tidligere kommune, der blev indlemmet i Skive Kommune i 2007. Bydelen er præget af villaer og parcelhusområder og er hjemsted for en række virksomheder.

Ramsing er en tidligere kommune, der blev indlemmet i Skive Kommune i 2007. Bydelen er præget af villaer og parcelhusområder og er hjemsted for en række virksomheder.

De enkelte bydele har hver deres karakteristika og er med til at give Skive sin unikke identitet.

Mere information om Skive som erhvervsby

Hvis du søger erhvervslokaler i Skive, er det vigtigt at du sætter dig grundigt ind i forholdene for erhvervsdrivende i byen. Vi har samlet en guide med alle relevante informationer om Skive som erhvervsby, som kan give dig et samlet overblik. Læs guiden her: Skive: Erhvervsliv i spændende udvikling