Erhvervslokaler i Risskov

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i Risskov herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i Risskov, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i Risskov i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i Risskov.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
70 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2 3 4

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i Risskov over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Risskov over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Risskov på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Risskov der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Risskov der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Risskov over tid, samlet statistik over nye lokaler i Risskov over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Risskov over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Risskov over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Risskov over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Risskov over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
26. maj 2024 84 0 0
25. maj 2024 84 0 0
24. maj 2024 84 0 1
23. maj 2024 85 1 1
22. maj 2024 85 0 2
21. maj 2024 87 0 0
20. maj 2024 87 0 0
19. maj 2024 87 0 0
18. maj 2024 87 1 1
17. maj 2024 87 3 0
16. maj 2024 84 1 1
15. maj 2024 84 0 0
14. maj 2024 84 0 0
13. maj 2024 84 1 1
12. maj 2024 84 0 1
11. maj 2024 85 1 0
10. maj 2024 84 0 1
9. maj 2024 85 1 0
8. maj 2024 84 0 1
7. maj 2024 85 0 0
6. maj 2024 85 14 3
5. maj 2024 74 0 15
4. maj 2024 89 0 0
3. maj 2024 89 4 0
2. maj 2024 85 1 4
1. maj 2024 88 1 0
30. april 2024 87 0 0
29. april 2024 87 0 0
28. april 2024 87 0 0
27. april 2024 87 0 0
26. april 2024 87 0 0

Statistik over udbuddet af ledige erhvervslokaler i Risskov

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Risskov over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Risskov over tid, samlet statistik over nye lokaler i Risskov over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Risskov over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Risskov over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Risskov over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Risskov over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 70
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 40.450
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 1.078
Højeste m2-pris 2.905
Laveste m2-pris 359

Erhvervslokaler til leje i Risskov

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i Risskov, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i Risskov via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i Risskov

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i Risskov ved at trykke på linket.

Butik til leje i Risskov

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i Risskov ved at trykke på linket.

Lager til leje i Risskov

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i Risskov ved at trykke på linket.

Værksted til leje i Risskov

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i Risskov ved at trykke på linket.

Klinik til leje i Risskov

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i Risskov ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i Risskov

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i Risskov ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i Risskov

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i Risskov ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i Risskov

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i Risskov, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i Risskov med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i Risskov, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i Risskov

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i Risskov, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i Risskov til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i Risskov til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i Risskov eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Hvad er Risskov?

Risskov er en bydel i Aarhus, Danmark, som også er kendt som Vejlby Risskov. Bydelen ligger på den nordøstlige del af Aarhus, og har en befolkning på omkring 10.000 mennesker. Bydelen er kendt for sine mange grønne områder, som gør det til et dejligt sted at bo. Risskov er også hjemsted for et antal kulturelle og historiske seværdigheder, herunder Risskov Kirke, som er en af de ældste kirker i Danmark. Risskov byder også på mange boliger og især lejeboliger, som er tilgængelige til overkommelige priser.

Risskov er også kendt for sine mange butikker, restauranter og cafeer. Her finder du alt fra lokale specialiteter til internationale retter. Der er også et stort udvalg af butikker, der sælger alt fra kunsthåndværk til mode og interiør. Der er også et stort udvalg af kulturelle aktiviteter, som koncerter, teaterforestillinger og museer.

Lokalesøgning i Risskov

Risskov er et godt sted at etablere virksomhed fordi stedet har et god udbud af erhvervslokaler, om end man vil servere middage, morgenmad eller lignende i sin restaurant, eller man søger lokaler til institutionel aktivitet som dannelse og læring af børn og unge, det kunne være særlig dansk-undervisning til elever på en af Risskov skoler eller gymnasium. Risskov efterskole er også et område, hvor man kan søge hen med sin virksomhed, hvis man kan tilbyde rammer for fællesskab ved sport eller rejser i verden. Man kan få et godt overblik over mulighederne for lokaler i Risskov samt se billeder, hvis man søger lokale tilbuddene frem, der er også penge at spare ved at prioritere Risskov frem for mere centrale dele af Århus, som Århus C.

Vigtige steder i Risskov

Risskov er beliggende i det nordlige Århus og har en lang kyststrækning fra Den Permanente ved Riis Skov og helt op til Åkrogen. Hvis man følger vejen der går parallelt med stranden starter det som Rolighedsvej, derefter Nordre Strandvej og Åkrogs Strandvej. Den nordlige grænse for Risskov går ved Ny Egå samt ved Egå Engsø.

Transport i Risskov

Risskov er godt forbundet med resten af Aarhus. Der er flere buslinjer, der kører gennem bydelen, og der er også en togstation i bydelen. Der er også en række cykelstier, der forbinder Risskov med resten af Aarhus. Der er også en række offentlige parkeringspladser, der er tilgængelige i bydelen.