Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhverv til leje i Fredericia

Du har søgt efter erhvervslokaler til leje i Fredericia. Mere info om erhverv til leje i Fredericia.
Du har søgt efter erhvervslokaler til leje i Fredericia. Mere info om erhverv til leje i Fredericia.

Værd at vide når du søger erhvervslejemål i Fredericia

Fredericia er med sine knap 40.000 indbyggere Danmarks 16. største by og hovedbyen i Fredericia Kommune. Fredericia ligger ved Lillebælt og er på grund af sin placering et handelsmæssigt knudepunkt, som en del af Trekantsområdet. Fredericia by bærer stadig den dag i dag præg af at have været en militær fæstning og Fredericia centrum er omgivet af et af de allerbedst bevarede voldanlæg i hele Nordeuropa. Fredericias historie går ikke lige så langt tilbage som nogle af de andre store byer i Danmark, da den først blev grundlagt som militær fæstning af Frederik 3. i 1650. Fredericia har dermed spillet en central rolle i flere af Danmarks krige, blandt andet under Treårskrigen. Da Fredericia blev nedlagt som fæstning i 1909 tillod man samtidig at bygge uden for voldene. Siden da har Fredericia gennemgået en stor udvikling, primært på grund af sin centrale placering i Syddanmark, der giver optimale betingelser for mange virksomheder. Tidligere var Fredericia Banegård en station, hvor togene ikke kørte igennem men derimod kom fra begge sider, og selv den dag i dag er Fredericia en af de vigtigste banegårde i Danmark. Fredericias byudvikling er primært sket i kraft af at mange virksomheder er flyttet til byen, hvilket har givet mange arbejdspladser. Samtidigt har der været mange offentlige arbejdspladser i byen, blandt andet hos DSB, Post Danmark og i Hæren. I dag er Fredericia en moderne handelsby med mange shoppingmuligheder.

Fredericia havde i 2011 39.716 indbyggere. Fredericia Kommune har et samlet areal på 134,36 km2. Fredericia ligger ud til Lillebælt få kilometer fra Lillebæltsbroens overgang til Jylland. De største gader i byen er Indre Ringvej, Vestre Ringvej, Egeskovvej samt Vejlvej.

 

Find erhvervslokaler til leje i Fredericia

Leder du efter erhvervslokaler i Fredericia? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Fredericia , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Fredericia der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Fredericia  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Fredericia, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Fredericia

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Fredericia. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Fredericia der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Fredericia?

I Fredericia finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Fredericia ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Fredericia kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Fredericia?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Fredericia.

Hvor meget koster et lokale i Fredericia?

Prisen på et lokale i Fredericia afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Fredericia.