Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kart

Erhverv til leje i Hjørring

Du har søgt efter erhvervslokaler til leje i Hjørring.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger erhverv til leje i Hjørring
Du har søgt efter erhvervslokaler til leje i Hjørring.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger erhverv til leje i Hjørring
Sortér efter

Værd at vide når du søger erhvervslejemål i Hjørring

Hjørring er hovedbyen i Hjørring Kommune og er med sine mere end 24.000 indbyggere den største i Vendsyssel. Hjørring formodes at være opstået som handelsplads i oldtiden, og byen fik købstadsrettigheder i 1243. Hjørring var dog præget af fattigdom efter reformationen og byen var ligeledes udsat for en række alvorlige brande. Hjørring blev dog amtssæde fra 1794 og har sidenhen udviklet sig til at være landsdelens handelscentrum. Hjørring er en meget velbevaret by og bykernen har således samme struktur i dag som i Middelalderen. Da Hjørring er en gammel amtsby er der gode muligheder for uddannelse i byen.

Hjørring havde i 2011 24.762 indbyggere, mens Hjørring Kommune har et sammenlagt indbyggertal på 67.102 indbyggere og dækker over et areal på 929,58 km2. Hjørring ligger centralt i Vendsyssel, og de største gader er Bispensgade, Skagensvej, Hirtshalsvej og Frederikshavnsvej.

 

Find erhvervslokaler til leje i Hjørring

Leder du efter erhvervslokaler i Hjørring? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Hjørring , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Hjørring der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Hjørring  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Hjørring, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Hjørring

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Hjørring. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Hjørring der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Hjørring?

I Hjørring finder du både lejelokaler og lokaler til salg. Du kan vælge mellem kontorer, lager eller kliniklokaler og andet til leje eller til salg. Klik for at se alle lokalerne.

Kan jeg søge på lokaler i Hjørring ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Region Nordjylland kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Hjørring?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lokaler i Hjørring.

Hvor meget koster et lokale i Hjørring?

Prisen på et lokale i Hjørring afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Hjørring.